FL Studio 21 (Producer Edition) miért csinálja ezt?
Pár napja megvettem az FL Studio 20 Producer Edition-t, és a Trial verzióban (ami ugye minden plugint és effektet tartalmaz) unlockoltam is az ImageLine accountommal, de még mindig látok minden plugint és effektet, azokat is amiket a producer verzió nem tartalmaz, és használni is engedi őket. Azóta frissítettem FL Studio 21-re, de még mindig ez van.
Hogyan lehetne megoldani, hogy csak azt mutassa amit tényleg tartalmaz a Producer Edition? Nem akarom, hogy elkezdek egy projektet, és később nem tudom betölteni mert olyan plugint használtam ami amúgy nincs is meg…
Ez így van kitalálva sajnos.
Vagy betanulod a weboldalról, hogy melyik plugint használhatod, vagy odafigyelsz a program használatakor:
Ezeket a pluginokat kipróbálhatod, ezért töltődnek le ezek is.
De ha egy ilyet nyitnál meg, akkor a plugin ablakának balfelső sarbában odaírja, hogy TRIAL VERSION, így bezárhatod, és tudod, hogy azt nem használhatod.
Ha mégis elkerülné a figyelmed, akkor a program a projekt mentésekor is figyelmeztet.
Ha így is elmented, a projektedet ugyanúgy meg tudod nyitni. Egyedül az érintett plugin lesz kikapcsolva.
Tehát itt nincs az, mint a próbaverzióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!