Melyik lehet ez a zene? Többi lent, a linkben tegyétek ki a pontot!
Ezt a zenét még nagyon régen hallottam, körülbelül 2009-2010 körül egy időben nagyon sokat ment. Külföldi zene, de biztos hogy nem angol. Szomorkás hangulatú, inkább keleti zenére emlékeztető a hangulata, olyan siralmas-féle de végig van benne dob is. Arab vagy török lehet. Az elején és a végén egy nő énekel, a többi részben pedig egy férfi, mindig ugyanazt a két sort. Ebből az első sor szerintem csak ilyen halandzsa, a második pedig mindig ugyanaz a mondat de nem tudom, mert akkor sem értettem a szöveget.
Ahogy a szöveg, úgy a dallam is végig ismétlődik, tehát végig ugyanaz. Sajnos képtelen vagyok megtalálni, így megpróbáltam a dallamot felidézni az alábbi eredménnyel. Aki ezek alapján rájön, minden elismerésem!
6 félhangot tévedtem! :xd.
Nagyon köszi, gratulálok! Megtaláltál egy dalt amit én 15 évvel ezelőtt hallottam utoljára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!