Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az oka annak, hogy az...

Mi az oka annak, hogy az Ossian-ból meme lett? Ha régen szeretted és már nem, szerinted mikor kezdett a színvonal csökkenni és nevetséges lenni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rajongó, sok ideje aktív hallgató se. Kikerültek a látáskörömből. Legutóbbi emlékeim szerint a kezdeti dalaik rendben voltak, a későbbi dalaik közül pedig mindegyik ugyanolyan. Ami tény, hogy nem jó, de közel sem nevetséges.

Fel szokták hozni Paksi viselkedését, amit nem értek. Sok celeb viselkedik hülyén, nekik betudják annyival, hogy "celeb és elért valamit, így megteheti".

A Márhívót meg ezeket a fura koncertfelvételeket én is ismerem, de csak ezek alapján leírni egy zenekart elég sekélyes ítélkezésre vall szerintem.

Szóval, ha jobban vágod a témát nálam, jónéven venném, ha leírnád. Tudni szeretném, hogy van-e alapja a közröhejes megítélésnek, vagy csak "utáljuk, mert divat utálni".

2022. dec. 7. 06:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az Ossiannak,ahogy az Eddának is két felállása volt. Egy klasszikus felállás Maróthyval, meg ez. Abban a korban az Acélszív, Szenvedély Sláger lett. A jelenlegi szövegeit én elcsépeltnek,unalmasnak hallom, ezért nem hallgatom. De nem tudok róla,hogy közröhelyek lennének. Maximum a Debreceni koncert miatt.
2022. dec. 7. 06:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem leginkább az, hogy Paksi Endre túl komolyan veszi magát és nincs semmi humorérzéke. A helyében én kiadtam volna az ominózus debreceni koncertfelvételt és röhögtem volna magamon egy jót, miközben pénzt is keresek vele. Mindezzel együtt a zenéjük nem rossz, bár főleg a régi számaikat szeretem.
2022. dec. 7. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Alapból az ossianban az a jó, hogy az egyszerre két zenekar: önmaga, és önmaga paródiája. Másrészt a legendás debreceni koncert után nem értem, miért kérdés ez egyáltalán. ;)
2022. dec. 7. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Arról lehet szó, amit 2-es is írt. Sztem Paksi "kissé" magasabb polcra rakja az együttest, mint ahol valójában van.

Nem akarok senkit megbántani, de az Ossian amolyan "proli metal" vér ciki dalszövegekkel. Amikor meghallom a zenéjüket, szinte látom magam előtt a 120 kg-os Józsit sört vedelve csápolni rá.

Paksi is vicces jelenség. egy zenei újságíró mondta egy interjúban, hogy Paksival csak ímélben lehet interjút adni, hiszen ő annyira elfoglalt komoly ember.

A hangterjedelem is mókás.

2022. dec. 15. 10:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!