Melyik az a zene? Help 😭😅
Fogalmam sincs mirol enekelnek, ilyen megmondos rap jellegu a dolog, egyedul a videokliprol ugrik be egy reszlet.
egy szinpad van es asztalok, az asztaloknal ulnek a vendegek. Az eloadok (azt hiszem 2), oldalrol setalnak be es fel a szinpadra (ha jol emlekszem kalapban), es elkezdik nyomni a szoveget. A zene harmadanal felenel kb megszolal valaki a kozonsegtol, hogy mi ez a szar vagy valamit karomkodik (nem tetszik neki ez az uj stilus), aztan mindenki fujjog meg kizavarjak, es utana megy tovabb.
Fogalmam sincs mirol szol a zene :D
De mar nagyon idegesit, hogy nem tudom. Ha tippelnem kell szerintem nem olyan felkapott eloadok, azt is meg merem kockaztatni, hogy ilyen x-faktor vagy hasonlo sztarok, akik hirtelen felkapottak lettek lett nehany szamuk aztan eltuntek. De mivel nem vagyok nagy kovetoje ezeknek a musoroknak igy nem tudom kik voltak.
Idopont talan 2016-2017 kornyeke.
Koszonom! 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!