Szerintetek nem is énekelt Korda?
Figyelt kérdés
Voltam 2 hónapja a 16 kerben egy Korda György koncerten. Nagyon tetszett, nagyon szeretem Gyuri bát! Azt mondták többen is hogy valójában nem énekelt, hanem csak ment a zene, ő meg tátogott. Nekem ez nagyon illúzióromboló volt. Szerintetek is tátogott csak? [link]
A Szigeten is tátogott? Értitek kb 1 millió ember előtt tátog, azért nem hiszem. Mondjátok el a véleményeteket erről
2022. dec. 4. 00:10
1/13 anonim 

válasza:

Nézd, az éneklés erőigényes, ő meg 83 éves, mindent valószínűleg nem bír már. De ott van, mosolyog, feldobja a hangulatot, törődik a rajongóival, szerintem ez szép teljesítmény.
2/13 A kérdező kommentje:
Igen igen, bár minden nyugdíjas ilyen aranyos mosolygós lenne. Nagyon tisztelem a munkáját
2022. dec. 4. 07:29
3/13 anonim 

válasza:

Nálunk is volt a nyáron,szerintem ott se énekelt,de így is nagyon jó volt,meg amilyen szövegeket levágott,nagy showman az öreg.
4/13 anonim 

válasza:

Ja meg Zalatnay is volt,ő élőben nyomta,hát jobb lett volna ha playbackel.
5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem Korda György letett valamit az asztalra így már megteheti hogy nem énekel. #3 igen igen, szakadtunk a viccein nagyon jó volt
2022. dec. 4. 11:10
6/13 anonim 

válasza:

Aki nem rockot, jazzt, népzenét vagy komolyzenét játszik, az általában playbackel.
7/13 anonim 

válasza:

#6.Ozzy is playbackel már sajna...
Nagyon eljárt sok jó zenész felett az idő.
8/13 anonim 

válasza:

Talán igen. Legalábbis ha valami túlzottan tökéletes, steril, stúdió minőségben szól, akkor lehet gyanakodni, hogy nem (csak) az élő hangot hallod. Ráadásul a művészúr már kifejezetten idős, nem várható el, hogy pont ugyanolyan minőségben énekeljen, mint a karrierje kezdetén.
9/13 A kérdező kommentje:
#8 Néhányszor Klárika beleénekelt ezért gondolom hogy valóban énekeltek
2022. dec. 4. 21:52
10/13 anonim 

válasza:

Attól még lehetett playback, csak a mikrofonok is be voltak kapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!