Magyar retro remix. Hol találhatom meg? Bővebben leírás!
Sziasztok. Youtube-ról letöröltek egy nagyon jó kis mixet, magyar zenék voltak benne. A képe egy autó volt, egy piros színű fehér csíkos Mini (ha jól emlékszem).
Meg szerettem volna hallgatni, de a youtube kereső nem talált semmit sem, gondolom letörölték.
Azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek megvan-e ez a mix? Valahol máshol megtalálhatom?
Sajnos most nemrég valami változott a youtubon, és tele van "3 perces "dolgokkal, és letöröltek koncertfelvételeket, amik már 10 éve ott voltak, és nagyok jók voltak.
A keresővel is baj van, olyan magyar előadók jönnek ki, akiket soha nem hallgattam, nem is fogok.
Ha tudja az ember, hogy ki tette fel, meg lehet kérni, hogy tegye fel megint.
Egy csomó eddig nem látott ember rakta fel az új dolgokat, 3 perceseket. De hát 3 percbe még egy rendes szám se fér bele. Ki fogja nézni? Mert pl. én nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!