20 év körüliek milyen zenéket hallgattok?
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 11:10
12/17 anonim válasza:
Nehezen tudom elhinni hogy a mai fiatalok ennyire a rock / metál felé hajlanának... 30-as 40-es kategóriát hamarabb elhiszem, előbbi "évjárat" vagyok én is.
13/17 anonim válasza:
tehát ha valakinek nem jön be a másik ízlése, le kell pontozni, érthető, zavarni nem zavar, csak érdekel hogy ilyenkor mi fordul meg az ember fejében, hiszen a kérdésre válaszoltam 😆
14/17 anonim válasza:
Igen engem is leszavaztak. Én linkeltem Gigi D’Agostinot. Az emberek 80% nem vevő a különleges dolgokra. Csupán a trendet követik ami jelenleg borzalmas és ezt 22 éves nőként mondom.
15/17 anonim válasza:
#14 A metál / psy / goa az "trendi" lenne? Szerintem utóbbi kettő is minden csak nem trendi.
16/17 anonim válasza:
Kispál és a borz
Zaporozsec
Hiperkarma
Junkies
Bagossy
4s street
Salvus
Felső tízezer
Carson Coma
...stb...
Mindegyikkel úgy vagyok, hogy van olyan számuk ami rohadt jó, de csak pár darab. A többi xar.🤷♂️
19/f
17/17 anonim válasza:
Nekem elég kaotikus az ízlésem, nagyjából mindent meghallgatok ha tetszik, teljesen független a műfajtól. Nagyon sok népszerű előadótól csak egy-egy számot hallgatok, ami tetszik is, mint Dua Lipa, Sam Smith, Jaymes Young mondjuk.
Viszont van pár előadó akiktől szinte az összes zenéjüket hallgatom, Leander Kills, Nightwish, Falconer, Haggard, Luca Trulilli's Rhapsody, Rammstein, Arkona, Faun, Wardruna, Skáld, Stromae például. Hirtelen azt sem tudom melyik milyen műfajú, de javarészt rock, metál vagy szimfonikus metál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!