Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan tudok rákeresni olyan...

Hogyan tudok rákeresni olyan dalokra,amelyekben van gitárszóló?

Figyelt kérdés

Az az igazság,hogy szeretem az ilyen zenéket,de kereskedelmi rádiókat egyáltalán nem hallgatok.Egyrészt herótom van a mai zenéktől(kivéve ami jó),meg nap mint nap ugyanazokat játszák. Az általam kedvelt zenéket ritkán hallom.Konkrétan ilyenekre gondolok,amiket hallani a rádióban is,de nem túl gyakran,íme:

Mike Olfield:Moonlight Shadow

Guns n Roses:Sweet of children mine

Dawe Stewart:Stone heart

Olivia Newton John:Phyiscal.

Mindegy,hogy pop-rock.

Más nem jut eszembe.Próbáltam megtanulni gitározni,de sajnos a csulóalagút szindrómám miatt nem megy.Legalább akkor hallgatni szeretném,de ne mindig ugyanazokat.Sok amerikai filmben hallok ilyen zenéket,de a Shazam alkalmazás nem mindet ismeri fel,mivel lehet,hogy azok feldolgozások.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2022. nov. 19. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én beírtam a keresőbe,hogy music with guitar solo.Sok találatot hozott ki.S a videóknál azt is kihozta,hanyadik perctől hallhatóak a gitárszólók.Remélem,ezzel tudtam segíteni!
2022. nov. 19. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:
2022. nov. 19. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Hallgasd a Netadót! Ott rengeteg instrumentális gyöngyszem van a 60-as, 70-es évekből, és nem csak a legelcsépeltebbek! [link]
2022. nov. 23. 20:02
 4/4 anonim válasza:
Hát azért ezeket nem annyira kell keresni.
2022. dec. 8. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!