Majka Azt beszélik a városban soha nem látott bomba sikerként robban be?
Hát, a rádióban biztos nem sűrűn lesz leadva... 😂 Viszont a youtube-on rekordott fog menni. Másfél nap alatt megugrotta az egymilliót a nézettsége.
Amúgy kb az egész politikai elitnek beszól, azt mondja ki, amit a gondolkodó többség is érez, és mellé zeneileg is oda lett téve rendesen. Én nagyon bírom ezt az embert, pedig a rap nem az én műfajom. De itt van, ki mer állni, mert bár imádja a Sztárban sztárt, de saját erejéből is a legkeresettebb előadó, nem kell érte hátsót nyalnia senkinek, nem halna éhen a műsor nélkül sem. (Mondjuk nekem nagyon hiányozna.)
Eddig is imádtam Majkát, ezután is fogom. (A belehalok dallamára énekelve olvasd el)😊
Az, hogy igen bomba siker lett nem véletlen.
1:Majka
2:szöveg
3:zene
4:klipp
#8 [link]
ő, videókat is gyárt, de élő adásban is szokott videókról, zenékről a maga módján véleményt nyilvánítani, vagy ahogy ő szokta mondani, "kicsúfolni" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!