1/11 anonim válasza:
Szolmizáld le, itt biztos lesz, aki felismeri.
Én is többször jártam így, mindig segített valaki.
2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 0 hangom és 0 zenei hallásom van.
2022. nov. 14. 23:24
3/11 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy ÉNEKELD ide, hanem hogy szolmizáld le!
(Pl: dó re mi fá fá fá
fá mi re mi mi mi: Szeretnék szántani, hat ökröt hajtani stb.)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok szolmizálni, ahhoz hallanom kéne a hangokat, de semmi zenei hallásom sincs.
2022. nov. 14. 23:37
5/11 anonim válasza:
Shazam lehet felismeri, ha eldúdolod.
6/11 anonim válasza:
Én meg eleve a szolmizáláshoz nem értek, de dúdolni tudok, és ha a dallamára emlékszel, akkor Neked is tudnod kell, mert a fejedben megvan!
Ha el tudod dúdolni, akkor valami “hangküldő” oldalra vedd fel, és linkeld be!
7/11 anonim válasza:
Ilyen nincs.
Ha a dallamára emlékszel, ahogy írod, le is tudod szolmizálni. Ahhoz nem kell jó hallás.
Vagy te sem tudsz szolmizálni, mint az egyik válaszoló, de akkor ezt mondd!
8/11 anonim válasza:
Az általános válasz, hogy akkor így jártál. :) De az embei emlékezet csodákra képes. Próbáld felidézni, hogy hol, mikor, esetleg kivel hallottad a dalt, milyen műfaj volt, mi volt a klipben és hasonlók. Minden apró töredék segíthet a nyomozásban.
9/11 anonim válasza:
már a google is tud ilyet, talan jobb is mint a shazam, de szart sem ér a kérdező vele ha nem tudja elénekelni. ;)
10/11 anonim válasza:
szerintem dúdold el ahog tuod, vedd fel, töltsd fel valahova (pl youtube) és linkeld be ide. persze kereshetsz a vakvilágban is. mindenesetre a semmire nem lehet semmi okosságot írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!