FankaDeli és Mr. Busta min vesztek össze? Ti melyikőjüket kedvelitek jobban?
Megunták egymást.Fankával amúgy sem nehéz összeveszni.Azon, hogy Busta valamelyik zenéjében káromkodott vagy mi
És Fanka azt mondta h ő az ilyenektől elhatárolódik:S
De Fanka olyan hülyeségekbe bele tud kötni. Egyiket sem szeretem.
Hát ezért nem szeretem.
Sokan azt hiszik, hogy a rap csak a pénzről, meg a nőkről szól. Pedig nem. Az igazi előadók ezt mind lesz..ják és nem fényezik magukat, hanem arról írnak, amit éreznek, meg látnak a világból.Ott van Juniker, Tibbah, Mentha, Deego stb..
Busta rossz ember csak a pénz meg a nők számít neki, szerelmet nem ismer, és Fanka felhagyott ezzel az erőltetett stílussal(ezalatt gondolom több konfliktus is volt, amiről mi nem tudunk)... Míg Fanka ész érvekkel beszél Busta ellen, addig Busta saját magát hazudtolja meg megszólalásonként, csak az a baj, hogy ez fel sem tűnik neki, miközben rengetegen nevetnek rajta.
Olvasd el ezt: [link]
Utolsó előtt, látod? Ez a baj! Busta minden 3. szava "bzi, g*ci, fa$z stb"
"én Kecskeméten játszom el a magyarkodós figurát
szerintem sokkal valósabb mint Esztergomban Floridát."
FankaDeli jobb!
FankaDeli intellektuális fölényével a miszterbaszta nem tudott mit kezdeni. Nem is tudom Fanka miért állt le vele, abszolút kiütközik a jó és a rossz karaktere. Fanka megtalálta a maga útját, egy igaz utat magyar emberként az emberek lelkéért. miszterbaszta viszont egy tévúton tévelyeg, mert szerinte ez a menő. Az agresszió, a drog, a prostik, a pénzimádat, a gerinctelenség és a hedonizmus az emberiség rákfenéje és ő ezt élteti, isteníti.
Szerintem mindenki érzi az erkölcsi győzelem kié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!