Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » FankaDeli és Mr. Busta min...

FankaDeli és Mr. Busta min vesztek össze? Ti melyikőjüket kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 14:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%

Megunták egymást.Fankával amúgy sem nehéz összeveszni.Azon, hogy Busta valamelyik zenéjében káromkodott vagy mi

És Fanka azt mondta h ő az ilyenektől elhatárolódik:S

De Fanka olyan hülyeségekbe bele tud kötni. Egyiket sem szeretem.

2010. szept. 29. 14:58
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
hát inkább fanka, busta az túl ösztönember, és ez taszító. csak a nők meg a pénz.
2010. nov. 6. 15:12
 3/14 anonim ***** válasza:
97%

Hát ezért nem szeretem.

Sokan azt hiszik, hogy a rap csak a pénzről, meg a nőkről szól. Pedig nem. Az igazi előadók ezt mind lesz..ják és nem fényezik magukat, hanem arról írnak, amit éreznek, meg látnak a világból.Ott van Juniker, Tibbah, Mentha, Deego stb..

2010. nov. 6. 17:50
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek 17:50-nel :) \|/
2010. nov. 6. 18:01
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Köszi:) A 17 50 es:)Meg az első
2010. nov. 7. 09:57
 6/14 anonim válasza:
18%
Busta fasza gyerek, Terike meg elmehet a 'csába...
2010. dec. 9. 18:26
 7/14 anonim válasza:
84%

Busta rossz ember csak a pénz meg a nők számít neki, szerelmet nem ismer, és Fanka felhagyott ezzel az erőltetett stílussal(ezalatt gondolom több konfliktus is volt, amiről mi nem tudunk)... Míg Fanka ész érvekkel beszél Busta ellen, addig Busta saját magát hazudtolja meg megszólalásonként, csak az a baj, hogy ez fel sem tűnik neki, miközben rengetegen nevetnek rajta.

Olvasd el ezt: [link]

2011. jan. 23. 00:48
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

Utolsó előtt, látod? Ez a baj! Busta minden 3. szava "bzi, g*ci, fa$z stb"

"én Kecskeméten játszom el a magyarkodós figurát

szerintem sokkal valósabb mint Esztergomban Floridát."

FankaDeli jobb!

2011. dec. 21. 18:02
 9/14 anonim válasza:
91%

FankaDeli intellektuális fölényével a miszterbaszta nem tudott mit kezdeni. Nem is tudom Fanka miért állt le vele, abszolút kiütközik a jó és a rossz karaktere. Fanka megtalálta a maga útját, egy igaz utat magyar emberként az emberek lelkéért. miszterbaszta viszont egy tévúton tévelyeg, mert szerinte ez a menő. Az agresszió, a drog, a prostik, a pénzimádat, a gerinctelenség és a hedonizmus az emberiség rákfenéje és ő ezt élteti, isteníti.

Szerintem mindenki érzi az erkölcsi győzelem kié.

2012. ápr. 2. 15:56
 10/14 anonim válasza:
15%
Busta a legnagyobb köcsögök!!! Mi a faszom van akkor ha káromkodik meg kéne érteni hogy miről rappel ez az ember ti szerencsétlen flótások...hallgass meg egy ami jár az jár-t azt majd rájöttök köcsögök!! ez az ember nem kurvul 20 éve rappel és még mindig a legnagyobb itthon és az is marad RTM YÓÓÓÓÓ!!
2012. szept. 25. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!