Mennyibe kerül most reálisan ez a szett?
Logikát senki ne keressen a felszerelés egyes elemei közt... :))
Szóval adott egy Cort EVL B57K, 7 húros, gitár. Használatból eredő karcok, nyakon festékkopások vannak, egyébként remekül funkcionál, 2-3 éve kapott egy teljes beállítást a vintageben.
Mellé egy Fender Bullet kombó, a 10W-os kivitelben, reverb nélkül. Ezt ugye nem kell magyarázni, valami hangszerűség jön ki belőle. Ez újonnan sem volt jobb... :)) Egyébként az állapot 10/9.
És a cseresznye: Egy Line6 Pod xt Live multieffekt. Ez egy kicsit érdekesebb téma, mert egy zenélés alkalmával le lett öntve sörrel, ami miatt a hangerőpoti néha rakoncátlankodik (értsd: eltekergeti a hangerőt) használható, de ha valaki komolyabban szeretné igénybevenni, akkor azt meg kell szerelni. Ezen kívül szerencsésen megtaposták a bedugott jackkábelt, s az input kicsit szorul, de nem véltem más hibát felfedezni.
Az a helyzet, hogy annyira nem vagyok képben, hogy ez a mindenség mennyit érhet most, hogy teljesen tanácstalan vagyok. Egy barátomnak szeretném továbbadni, de nem kívánom lehúzni sem. Ezért kérem a segítségeteket. Legalább valami irányáram legyen. Próbáltam utána nézni, de sík hülye vagyok hozzá.
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!