Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyibe kerül most reálisan...

Mennyibe kerül most reálisan ez a szett?

Figyelt kérdés

Logikát senki ne keressen a felszerelés egyes elemei közt... :))

Szóval adott egy Cort EVL B57K, 7 húros, gitár. Használatból eredő karcok, nyakon festékkopások vannak, egyébként remekül funkcionál, 2-3 éve kapott egy teljes beállítást a vintageben.

Mellé egy Fender Bullet kombó, a 10W-os kivitelben, reverb nélkül. Ezt ugye nem kell magyarázni, valami hangszerűség jön ki belőle. Ez újonnan sem volt jobb... :)) Egyébként az állapot 10/9.

És a cseresznye: Egy Line6 Pod xt Live multieffekt. Ez egy kicsit érdekesebb téma, mert egy zenélés alkalmával le lett öntve sörrel, ami miatt a hangerőpoti néha rakoncátlankodik (értsd: eltekergeti a hangerőt) használható, de ha valaki komolyabban szeretné igénybevenni, akkor azt meg kell szerelni. Ezen kívül szerencsésen megtaposták a bedugott jackkábelt, s az input kicsit szorul, de nem véltem más hibát felfedezni.

Az a helyzet, hogy annyira nem vagyok képben, hogy ez a mindenség mennyit érhet most, hogy teljesen tanácstalan vagyok. Egy barátomnak szeretném továbbadni, de nem kívánom lehúzni sem. Ezért kérem a segítségeteket. Legalább valami irányáram legyen. Próbáltam utána nézni, de sík hülye vagyok hozzá.

Köszi előre is!

2022. nov. 12. 05:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy állnék neki, hogy megnézném, külön külön mi mennyiért van jelen a használtpiacon, aztán az alapján áraznék. Ha nincs pont olyan, akkor a nagyon hasonló is megteszi. A gitárra és erősítőre ez működni fog, az effektnél a javítás eléggé elbizonytalanítja a dolgot. De ott is van használtpiaci ár, ha barát a vevő, akkor utólag el lehet számolni a javítás költségeivel.
2022. nov. 12. 12:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! 😁
2022. nov. 12. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy fent is írja a kolega, darabonként belövöd az árat. Kábé az új ár 60 százaléka reális. Aztán darabonként meghirdeted. A hibás, vagy gyengélkedő cuccról nagyon részletes tájékoztatót érdemes adni és valami nagyon megéri árat ráírni, hogy aki foglalkozna vele a Te motyódat vegye és ne egy olyat, aminek semmi baja. Illetve megcsináltatod és megtartod, mert akkor ugye már valszleg annyiba lesz, hogy nem érdemes eladni:)
2022. nov. 13. 06:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ez a 60%-os tipp, nem rossz. :))
2022. nov. 13. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!