Melyik rock/metal album az idei év meglepetése?
Infected Rain - Ecdysis: Abszolút egyik favorit lett, annyira hogy élőben is megnéztem őket. Kitűnő munka, nagyon jól ötvözték a gothic metal és a grunge szerű alternative metal szemléletet, sokkal érettebb témákat is előkaptak mint az előző albumokon. Hangszeres játék és hangzás is 10/10. Érezni ezen nagyon erősen a háborút, a post-covid érát úgy nagyjából az egész változást ami történt az utóbbi 2 évben.(plusz pont, hogy valahogy a szemlélet is passzolt, Moldova egy másik Magyarország kb.)
Hozzátéve, fel tudnék sorolni 30 albumot minimum idénről, de igazán nagy meglepetés nem ért. Hozták kb. a kötelezőt.(teljesség igénye nélkül: Arch Enemy, Voivod, Megadeth, Edenbride, Amorphis, Behemoth, Autospy stb.)
Az új The Halo Effect-re meg nem jutott még időm, ami elvileg szintén ígéretes.
Ami talán gyöngyszem lehet még, az a Persefone - Metanoia, elég hosszú, összetett komplex album szóval annak is idő kell.
Évzárásra meg Epica EP és Threshold album sem hangzik rosszul de meglátjuk.
The Halo Effect - Days of the Lost. - A semmiből jött, és megmutatták az In Flamesnek hogy kell ezt csinálni.
Slipknot - The End, So Far - Mindenhol azt olvastam hogy gyenge, úgyhogy sokáig meg sem hallgattam, és én is a keményebb dolgaikat preferálom, de ez hatalmas lett a kísérletezés és a sok tiszta vokál ellenére is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!