Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan menjek el egy metálkonc...

Hogyan menjek el egy metálkoncertre, ha senki nem akar eljönni velem és metálos ismerőseim sincsenek?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy szeretek rock/metál zenéket hallgatni. Ha ilyen jellegű koncert van valahol, szívesen elmennék, a kérdés mindig csak az, hogy kivel (mivel kisvárosban élek, itt nem gyakran szokott lenni ilyen). A barátaim nem osztoznak a zenei ízlésemben, és már nekem is kezd kínos lenni, hogy mindig őket kérdezgetem. Augusztusban volt az, hogy megbeszéltük egyik barátnőmmel, elmegyünk egy koncertre, de aztán ez mégsem jött össze. Október elején voltam egy metálkoncerten az anyámmal meg a keresztapámmal (legalább ők tényleg el is jönnek velem), ott nagyon jól éreztem magam, de rokonokkal nem akarok menni mindenhova (egyébként 18 éves vagyok, szóval ez így még inkább ez a "nem" kategória). Október végén egy másik barátnőmet kérdeztem meg, nem megyünk-e el egyre, ez se jött össze, most pedig egy november végi koncertet néztem ki magamnak, a probléma csak az, hogy 1. egy kocsmában lesz, 1 órás az autóút oda kb, 2. éjfélig tart kb. és én még nem voltam ennyi időre elengedve, 3. senki nem jönne el velem ismételten (anyám pedig kizárva). Őszintén szólva az lenne a legjobb, ha lennének rocker vagy metálos ismerőseim, de senki ilyet nem ismerek, elég nehezen is ismerkedek emberekkel... én tényleg szeretnék elmenni, de már fogalmam sincs, kivel tudnék, vagy hogy legyen ez, vezetni nem tudok, egyedül nem akarok menni. Még az is megfordult a fejemben, hogy ott összehaverkodnék valakivel, de ahhoz az kéne, hogy el is jussak oda. (Random töltelék infó: az október eleji koncerten megláttam egy csávót, akivel még beszélni sem tudtam, de lestalkoltam, szóval tudok, amit tudok, és lehet, ott lesz november végén is - vagy ha nem ő, valaki érdekes biztos lesz) Szóval, mit csináljak? (légyszi minél többen, gyorsabban válaszoljatok, fontos ♥)

18/L

2022. nov. 4. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát én mindig egyedül megyek, de nem ilyen messzire, meg öregebb is vagyok és kocsim is van, szóval ez nem nagy segítség :D.

Rajongói csoportban nem tudsz körbekérdezni esetleg?

2022. nov. 4. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül, én is úgy szoktam járni koncertekre és rengeteg embert meg lehet ismerni, ha egyedül vagy feloldódni is könnyebb.

Jobbat nem tudok, fővárosba szoktam kijárni eleve koncertekre és idén is kint voltam a döntő többségen. Soha nem volt az, hogy senkivel ne tudtam volna váltani pár szót legalább, jó a társaság mindig.

Más tanácsot nem tudok, hozzátéve a zene a lényeg úgy is mindig koncerten. Az, hogy előtte és mi van abban a pár órában az nem olyan fontos.(én is csak a koncertekre szoktam emlékezni, a random emberekre akikkel beszélek nem)

2022. nov. 4. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is 18 éves lány vagyok, a helyzetem ugyanaz mint a tiéd. Menj egyedül, csak azért nem vondmeg magadtól az ilyen jó élményeket, mert nincs kivel menni. Akik ott lesznek, mind az adott zenekar rajongói, szeretik a metált, rockot, így még akkor is jól érezheted magad ott, ha úgymond "kísérőd" vagy társad nincsen. Rokonokkal meg szerintem nem túl élvezetes, én voltam apukámmal Nightwish koncerten, amíg én végig ugráltam meg énekeltem ő állt ott mint egy szobor, szemmel láthatóan szenvedett és rajtam szórakozott.:D

Az utazás az ami necces tud lenni, én sem szívesen vállalnék be hosszabb utakat éjszaka :/

2022. nov. 4. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én rengetegszer voltam egyedül koncerten/fesztiválon/moziba lányként. Soha nem bántam meg. Lesz egykét kényelmetlen pillanat de ennyi. Többet használ az élmény mint árt a kényelmetlenség.
2022. nov. 4. 23:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A két kis lábadon elsétálsz.
2022. nov. 5. 08:08
 6/6 Tom Benko ***** válasza:
100%
Javaslom a buszt vagy a vonatot. De egy másik lehetőség, hogy a lekhelyed szerinti valamilyen közösségi felületen feldobod a kérdést: ki tudna elvinni/hazahozni?
2022. nov. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!