Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Edzős magyar zenék?

Edzős magyar zenék?

Figyelt kérdés

Már nagyon kimaxoltam az évek során a workout motivation zenéket szinte az összes műfajban, de magyar zenét a hétköznapokban sosem hallgatok, így nem ismerem őket.

Írjatok légyszi olyan magyar számokat, amikre jó lehet edzeni! Műfaj és kor nem számit, lehet metáltól hiphopon át popig minden, 80-astól kortársig bármi.

(Először sport témához írtam, hátha tudnak releváns választ adni, de rájöttem, hogy inkább ide illik a kérdés.)

2022. okt. 31. 14:28
 1/8 Revolúcióbiológus ***** válasza:

Bár Bunyós Pityura elég kézenfekvő lenne bokszzsákot püfölni a mulatós ritmus valószínűleg eléggé elütne a sport ütemétől, kb. olyan lehet mint Ska-ra futni.

A gyors metál értelemszerűen tempónövelés miatt ugyanúgy működik magyarul, power metal/speed metal a vonalon az Obstruction, Story, Strong Deformity vagy Vesztegzár pl. biztos jó a megfelelő személyiségnek. Ami viszont kifejezetten magyar és gyanús, hogy alkalmas rá az a sámánrock, mint a VHK - az már önmagában is egy spirituális révedés ami közben kirúgja az ember a ház oldalát: https://www.youtube.com/watch?v=P0V8T_EXtdA

2022. okt. 31. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
2022. okt. 31. 20:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Fuuu na errol van szo :D

Jo mondjuk johet mas mufaj is, de amugy is ez a 80s [link] vonal eros, meg jo hogy azert itthon is volt 1-2 szinvonalas eloado a mufajban, nem csak tinglitangli

2022. nov. 1. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Irie Maffia - Bajnok
2022. nov. 1. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Carbonfools-Hideaway

Compact Disco - Feel The Rain

Ákos: Erő és alázat

6.vagyok még,én amúgy nem szoktam edzeni, és csak leírtam, amik eszembe jutottak

2022. nov. 1. 20:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk en siman szoktam még

M-Squad - Cypher 1/2 (Tirpa, deego, stb)

Tibbah - Pulzus

Barbárfivérek - Úthenger

King Monroe (Dhionn, Filius Dei) - C'est la Vie, Image

Lmen Prala - 8, Veni Vidi Vici, Dubai, Steve-o, stb

Mayday a Faluból - Nike Dresscode

BSW - gyere be velem, Gucci

AK26 - Feromon

De ezeknek a fele csak poenbol jo kb, meg a kulfoldiek mellett elszorva.

Van ilyen Angry Mumble Rapp lista is jutbobon. Meg Metal DnB. Neffex. Stb... mar mind kiporgetve nagyon sokszor. Soundcloudon is, mar classical music workout remix is. Stb stb. Synthwave workout stb.

Magyarbol azert ment csak rap eddig, mert a thuglife mappában ezek is benne voltak a normális kukfoldi hiphopok mellett.

Jo hogy jott par rock muzsika, le is porgettem a kuldotteket egy hat-tricepszhez, futashoz meg benyomtam egy very best of plehmobilet, adta. Saman rockkal szkeptikus voltam, de az sem rossz am, nekem kicsit sok, mint egy Extreme Napalm Terror.

2022. nov. 4. 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!