Miért érkezik mostanság ennyire kevés válasz a zene kategóriában?
Figyelt kérdés
2022. okt. 25. 16:10
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem jókor teszed fel a kérdéseket, lehet, hogy kevesebben vannak, kaiket ez a téma érdekel, vagy egyszerüen nem tudja senki a választ.
De ha konkrét kérdésnél érdekel, akkor linkeld be, úgy közelítöbb választ lehet adni
2/5 anonim válasza:
Globálisan visszaesett az oldal látogatottsága, ezt a kategóriát pedig hónapokon keresztül aktívan rombolta egy troll, ami többen inkább be sem lépnek.
3/5 anonim válasza:
Mert már nem olyan felkapott az oldal. Sehova nem érkezik túl sok válasz.
4/5 anonim válasza:
Én tényleg örömmel segítek, ha tudok. Sőt, beszélgetek is szívesen, de nincs mit felelni arra, hogy "ki a jobb énekesnő", "melyik lemez jobb" és hasonlók. A "melyik szám ez" kérdésekre hamar megjönnek a megfejtések, és ott véget ér a dal. Van még a lelkizős-erényfitogtatós kategória ("miért túlértékelt a Queen"), meg a "guglizz helyettem" típus -- ezekre én már trollkodni is lusta vagyok.
Szóval gyík kérdésekre felelgetünk egyre kevesebben.
5/5 Hintalow válasza:
Pont ezt akartam írni, az emberek fogynak és annak a kategóriának is a legtöbb kérdése tkp. nem megválaszolható, vagy nettó trollkodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!