Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért érkezik mostanság...

Miért érkezik mostanság ennyire kevés válasz a zene kategóriában?

Figyelt kérdés

2022. okt. 25. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy nem jókor teszed fel a kérdéseket, lehet, hogy kevesebben vannak, kaiket ez a téma érdekel, vagy egyszerüen nem tudja senki a választ.

De ha konkrét kérdésnél érdekel, akkor linkeld be, úgy közelítöbb választ lehet adni

2022. okt. 25. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Globálisan visszaesett az oldal látogatottsága, ezt a kategóriát pedig hónapokon keresztül aktívan rombolta egy troll, ami többen inkább be sem lépnek.
2022. okt. 25. 16:42
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Mert már nem olyan felkapott az oldal. Sehova nem érkezik túl sok válasz.
2022. okt. 25. 18:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én tényleg örömmel segítek, ha tudok. Sőt, beszélgetek is szívesen, de nincs mit felelni arra, hogy "ki a jobb énekesnő", "melyik lemez jobb" és hasonlók. A "melyik szám ez" kérdésekre hamar megjönnek a megfejtések, és ott véget ér a dal. Van még a lelkizős-erényfitogtatós kategória ("miért túlértékelt a Queen"), meg a "guglizz helyettem" típus -- ezekre én már trollkodni is lusta vagyok.

Szóval gyík kérdésekre felelgetünk egyre kevesebben.

2022. okt. 25. 21:33
 5/5 Hintalow ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam írni, az emberek fogynak és annak a kategóriának is a legtöbb kérdése tkp. nem megválaszolható, vagy nettó trollkodás
2022. okt. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!