Mit gondoltok erről?
Ma reggel a Mokkában bemutatták Szecsődi Károly és Nkuya Sonia duettjét. Hallgatom, hallgatom...
http://www.youtube.com/watch?v=uL68SHy2xJY
Annyira erőltetett a a szöveg, hogy az már fáj.Amerikai zene "magyarosítva". Erre bemondják, hogy hihetetlen, hogy egy hét alatt több mint 200 ezren megnézték, és hogy milyen népszerű. Hozzászólások: letiltva. Tetszik:136 Nem tetszik: 2020. Aki nem néz utána, még el is hiszi, hogy tényleg olyan menő. És hány ilyen lehet még...
A magyar zenei mélység lassan már übereli a Mariana-árkot.
Amerikai zene magyarosítva? Ne viccelj! Ezért a szánalmas "produktumért" az USA-ban méreginjekció járna! Nálunk sajnos nem...
Öcsém... hallottam már sz@r zenét, de ez még azt is übereli. amúgy szerintem azért utálja mindenki, mert:
- bugyuta a szövege
- bugyuta szöveg sokat ismétlődik
- hangsúly a szvak végén van, ami ugye egyből visszatetszést vált ki, még akkor is, ha ez van a stílusban
- idióta klip
Az, hogy a média népszerűsíti, nem véletlenül van: a média kihat a társadalomra, megmondja, mikor vagy jó, mit kell tenned, hallgatnod, nézned, viselned, enned, hova kell utaznod ahhoz, hogy te is jó legyél. Magyarul, gyere birkának és bégess, ne gondolkodj, mert állam bácsi nem szereti a kritikai gondolkodásra képes embereket.
Annyi az egész, hogy le akarják nyomni a magyar emberek torkán ezt a ... minek nevezzem, zenét. Nem lennék meglepődve, hogy a rádiók orrvérzésig fogják majd nyomatni, szerintem még a top listák élére is felkerül majd.
Igénytelen, magyartalan, felháborító az egész.
Fel nem fogom, hogy adják épeszű emberek a nevüket ehhez a szennyhez.
Akkor meg kezd el keresni a Gillete-et, mert márpedig a média azt mondja majd, hogy a fiatalság szereti ezt a zenét... =) Vagy tesz róla, hogy szeressék.
Egy cirkuszban élünk, ahol megmondják, hogy éljünk. Lehet, hogy nem jó a példa, de eléggé mutatós:
Az Argo című filmben a Chili Boyz-ból megszökött énekes, kedvence a csokis shake... a menedzsere szerint, ezt jó párszor el is mondja neki, hogy ha kérdezik ezt mondja, mert ez eladható. Közben pedig a valóság az, hogy a hideg pacal a kedvence, kenyérre kenve. Aztán végül a tiniújságban a pacalos verzió jelenik meg =).
Szóval elég annyit mondania a médiának, hogy teszem azt, valamelyik x-men, vagy gigasztár azt sulykolja, hogy ez milyen jó zene (fogja ezt mondani, mert amennyit kap érte, azért én is mondanám... =)). Kész, a világ elveszett, a rajongók pedig azt hallgatják, amit a kedvencük =).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!