Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ennek a zenének a címe?

Mi ennek a zenének a címe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sziasztok, valaki tudna segíteni, hogy vajon mi lehet ennek a zenének a címe?

A következő kérdésem ritka ostoba kérdés lesz, de már nincs jobb ötletem. Van egy zene a fejemben, de nincs szövege és nem találom sehol . Hátha valaki tud segíteni. Csak a dallama van meg nagyjából.

A zene elektronikus

A dallam valahogy így szól:

Whou íííííhh auh hííí whouh íííííiih auh whííí

A dal valahogy úgy kezdődik, mintha egy rádióból szólna. Először tompán, halkan elkezdődik ez a dallam és úgy erősödik egyre feljebb. Közben elkezd ez a dallam kicsit gépiesebb lenni. Az "énekhang" egy magashangú férfié lehet. A szöveg közepénél már elkezd ugyanez a szöveg amolyan szórakozóhelyes, "kattogós" zenévé válni.

Tudom rettenetesen ostoba kérdés, de már semmi ötletem nincs hol tudnám megtalálni😅 Aki ebből ki tudja találni annak gratulálok és köszönöm szépen.

További szép estét mindenkinek!

2022. okt. 24. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

erre gondolsz? :D

2022. okt. 24. 21:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt a rohadt, zseni vagy🤣🤣🤣 Köszönöm😂 Igen ez volt az. Már megőrített b@ssz@ meg, hogy az istenért sem jut eszembe semmi, és egy szó sincs meg belőle az emlékeimben. Mégegyszer nagyon köszi🙏 További szép estét
2022. okt. 24. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ez óriási, ezért megéri ide járni 🤣🤣🤣

Eric Prydz – Call On Me

2022. okt. 26. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

De akkor már hallgassunk egy kis Shaggy-t is... :D

(nem én voltam...)

Shaggy - It Wasn't Me (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=2g5Hz17C4is

Meg Coolio-t... RIP

Coolio "Gangsta's Paradise" 09/05/95 - "Late Night With Conan O'Brien"

https://www.youtube.com/watch?v=LdMoYYeW9g8

2022. okt. 26. 22:09
 5/6 anonim válasza:
Megjegyzem (mielőtt teljesen hülyének néz valaki) jó vagyok angolból, nyelvvizsgám és 5-ös emelt szintű érettségim is van belőle, de nem emlékeztem a dal szövegére, csak a dallamra, így kénytelen voltam improvizálni és úgy tűnik hatásos volt. Köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget!
2022. okt. 27. 02:07
 6/6 anonim válasza:
Sajnos egyszerűen a dallamon kívül nem maradt meg semmi😅
2022. okt. 27. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!