Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azariah-ban mi olyan nagy...

Azariah-ban mi olyan nagy durranás?

Figyelt kérdés

Oké hogy tehetséges,de szerintem túl van istenítve mint anno a Billie Eilish. Meg a másik,hogy rettenet nagyképű lett mióta zenél,Paul Streetként még bírtam,sokkal szimpatikusabb figura volt.

Meg amúgy a stílusa sem jön be,de ez egyéni ízlés,viszont attól még overhype a csávó szerintem.

2022. okt. 24. 02:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#9 nem a hírnévről beszélek tojás, hanem arról, hogy mit szenvednél, hogy legalább hihető legyen, amit összeeszkábálsz kidugott nyelvvel többévnyi szorgos gyakorlás után.
2023. júl. 25. 11:33
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

10-11 te jöttél ide szitkozódva, minket (akik nem szeretik a számait) szidva, és a mi kifejezésünk a tipikus magyar Szar kifejezésünkkel gyűlt meg a problémád és kezdtél el személyeskedni.Most be vagy sértődve és csinálod a cirkuszt.Nem fogok viszontválaszolni az én véleményem megvan, nem fogom mindig hangoztatni de a kedvedért még egyszer: szar!

Ezt akartad hallani?

2023. júl. 25. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:

Ráadásképp amit hisztidből írtál a hetes válaszodban az kicsit sem igaz! De osztod az észt tovább és óvodás módjára sértődsz meg ha valaki nem azt mondja amit te hallani akarsz.

Ui: az ismeretlenben pont te beszélsz, az iq-szintről?

Vicc kategória vagy, saját magadnak mondasz ellent, és csak egy jót röhögök rajtad is amikor kommentelsz valamit amiben szidni próbálsz. Sok sikert 🤓

2023. júl. 25. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:

#12#13 A #8 és a #11 az én hsz-em, nem tudom hol olvastál bennük ilyeneket. Pont nem hallgatom a csávót, a budi mögötti görcsös gyömködés óta meg kerülöm inkább azt is, hogy rágondoljak... A közelmúltban oldódott kicsit ez, megnéztem egy interjút vele, amiben ecseteli, hogy 1 napot volt énektanárnál, és soha többet nem ment, mert hú de rossz, meg jaj, de elveszi a kedvét. Nyilván tetszőleges trackje végighallgatása után még én is azt mondom, hogy van az az énektanár, aki készséggel segítene neki, csak ne kelljen ezt hallgatnia.

Attól még ami zenéket elkövetnek az összevissza beszélő szösszeneteihez, azokon eléggé szakavatott kezek dolgoznak, neked kellene kicsit másképp gondolni erre, mint hogy csimpánz szintű munka. Általában kb kukások közt is ritka hülyék látnak ennyit mások hivatásából.

2023. júl. 25. 15:00
 15/19 anonim ***** válasza:
14 a kukások nem feltétlen, hülyék, igen ez jött le az egészből.Nem hallgatom a zenéit mert nem akarom hallgatni.Őszinte vélemény kiírás erre jön a botozás.
2023. júl. 25. 16:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Senki nem állította, hogy kukás=hülye, de az nyilván tiszta, hogy nem tipikusan géniuszokat szippant magába. A kivételek is inkább egy zen mester bölcsességével kötnek ki az egyszerűsített életnél.
2023. júl. 26. 09:00
 17/19 everlight ***** válasza:
0%
14. 2 felnőtt fiatal sexelt egy budi előtt hú de nagy bűn.
2023. júl. 27. 17:04
 18/19 anonim ***** válasza:
#16 Ofkorsz, ráadásul milyen elragadó is, nem? Janem.
2023. júl. 27. 19:50
 19/19 anonim válasza:
100%

Zenéje béna. Hangja semmilyen cserébe zavaró. Nagy a hype és a reklám. Nagyon sok embernek nincs többek izlése vagy egyénisége. Ezesetben is láthatjuk. Itt a tömeg gerjeszti önmagát aztán vmi harmatgEnge szarra úgy buliznak mintha Jacko lépne fel hamár "pop".

De ezzel nincsen semmi baj. Azi jó arc és egy szorgalmas gyerek. Youtubeon ismertem meg bírtam a tartalmait. Ha az emberek meg jól érzik magukat ilyen gyenge produkciókra hát hajrá. Mi is hallgattunk szart tiniként igaz Puskás stadiont nem töltöttek megy, de a rózsaszín pitbullra vagy a copy con-ra nem éppen vagyok büszke hogy hallgattam😅

2024. máj. 26. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!