Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok, a '90-es...

Mit gondoltok, a '90-es években melyik volt a legrosszabb/leggagyibb dal, vagy sláger?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, a '90-es években megjelent számok közül, ki melyiket/melyeket tartja a leggagyibbnak, vagy a legrosszabbra sikerültnek?

2022. okt. 22. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Bad man-ban Kozsó "rapje" tényleg nagyon gagyi,meg a szöveg is,de a csaj hangja a refrénben azért odabax azt el kell ismerni😃
2022. okt. 24. 02:25
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

11

Persze a szőke nő hangja az valóban jó.

De ha nekem olyan hangom lenne mint Simándy Józsefnek és elkezdeném énekelni mondjuk az alábbi dalt;szerintem nem sokat javítana rajta a csodálatos énekhang..

"SOROMAT NEM BIROM KIVÁRNI

Nőtőket azt meg itt hágni

Próbálom ezeket tenni

A nőd kitágitani

EKI-EKI bőrdzseki

Tetszik ez itt neki

Ide jön felveszi

Aztán mondja mi tetszik

Mi nem ?

Tedd fel te gyerek ezt vedd le

Ide bele tettem ide bele vertem ..."

2022. okt. 24. 04:32
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Szomorú szamuráj by Kozsó (bár valamit biztos jól csinált ha maga Lady Gaga is plagizálta a művészt)
2022. okt. 24. 20:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
12-es,dehogynem,a szöveg egy dolog,jó más az alpári szöveg meg a simán béna mint kozsó,de számomra a zene élvezhetőségét nem a szöveg határozza meg,sok electrot is hallgatok,amiben szöveg sincs.
2022. okt. 25. 00:51
 15/15 anonim ***** válasza:
85%

4 non blondies női popzenekar, a szám címe asszem What's going on volt. Borzasztó vontatott sablon. Ha elkezdték a rádióban, és nem lehetett kikapcsolni, mert valaki hallgatta, vagy egy bulin szólt, végig kellett kínlódni az erőltetett, mondvacsinált, hosszas sablon verzét, és refrént. Lassan hányingerem lett már tőle... Émelyítően sz@r...

De ha lehet félig poént is írni, én szeretem a korai Kispált, viszont sokáig nem jöttem rá, miért negatív kivétel nálam a Szőkített nő c. daluk, mire egy hónapja meghallottam egy koncertfelvételen, hogy a "La Bamba" (jól írom?) akkordmenetére készült. Arra emlkeztetett tudatalatt, és ezért irritált mindig.

Pedig a szövege annak is jó, mint általában a 1995 előtti Kispál daloknak. Azok többnyire zeneileg is izgalmasak, hangulatosak számomra. Bár az ízlésem ettől elmélyültebb, de én szerettem a korai Kispált is. A "La Bamba" feldolgozást leszámítva. :)

2022. okt. 26. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!