Mit gondoltok, a '90-es években melyik volt a legrosszabb/leggagyibb dal, vagy sláger?
11
Persze a szőke nő hangja az valóban jó.
De ha nekem olyan hangom lenne mint Simándy Józsefnek és elkezdeném énekelni mondjuk az alábbi dalt;szerintem nem sokat javítana rajta a csodálatos énekhang..
"SOROMAT NEM BIROM KIVÁRNI
Nőtőket azt meg itt hágni
Próbálom ezeket tenni
A nőd kitágitani
EKI-EKI bőrdzseki
Tetszik ez itt neki
Ide jön felveszi
Aztán mondja mi tetszik
Mi nem ?
Tedd fel te gyerek ezt vedd le
Ide bele tettem ide bele vertem ..."
4 non blondies női popzenekar, a szám címe asszem What's going on volt. Borzasztó vontatott sablon. Ha elkezdték a rádióban, és nem lehetett kikapcsolni, mert valaki hallgatta, vagy egy bulin szólt, végig kellett kínlódni az erőltetett, mondvacsinált, hosszas sablon verzét, és refrént. Lassan hányingerem lett már tőle... Émelyítően sz@r...
De ha lehet félig poént is írni, én szeretem a korai Kispált, viszont sokáig nem jöttem rá, miért negatív kivétel nálam a Szőkített nő c. daluk, mire egy hónapja meghallottam egy koncertfelvételen, hogy a "La Bamba" (jól írom?) akkordmenetére készült. Arra emlkeztetett tudatalatt, és ezért irritált mindig.
Pedig a szövege annak is jó, mint általában a 1995 előtti Kispál daloknak. Azok többnyire zeneileg is izgalmasak, hangulatosak számomra. Bár az ízlésem ettől elmélyültebb, de én szerettem a korai Kispált is. A "La Bamba" feldolgozást leszámítva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!