Mi a véleményetek a Queen News of the world c. albumáról?
Figyelt kérdés
2022. okt. 20. 13:52
3/5 anonim válasza:
Szerintem az egyik legtúlértékeltebb albumuk. Nem szeretem. A sikerdalok közül a We Will Rock You monoton, a We Are the Champions középszerű, mint ahogy a Sheer Heart Attack is. A Get Down, Make Love viszont ebben a mezőnyben telitalálat: tetszik az aprólékos kidolgozottsága és a Queen-re amúgy nem igazán jellemző pszichedelikus betét.
4/5 anonim válasza:
Az együttes jó és rossz lemezeit elválasztó cezúrának még éppen a jó oldalán van. Amikor már megtanultak slágert gyártani, de még nem engedték el a zenéjük progresszív elemeit. Én szeretem, amikor sokat hallgattam queent, ez a lemez sokat pörgött. Egyedül a we are the champions-t utálom, annyiszor hallottam már.
5/5 anonim válasza:
Ott már kicsit “elszálltak”, úgy értem tét nélkül alkothattak. Jó lemez abszolút, de nem a kedvencem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!