Parno Graszt szerintetek jó zenét játszik?
Figyelt kérdés
Volt már valaki Parno Graszt koncerten?2022. okt. 20. 12:48
1/2 anonim válasza:
Ez nézőpont kérdése. Ha valaki szereti a hiteles cigányzenét, akkor Parno Graszt jó zenekar.
A svájci zenei szakfolyóirat, a Vibrations 2005-ben Parno Grasztot a tíz legjobb zenekar közé sorolta. Én is így gondolom! Mindenféle népzenéket szeretek hallgatni és zenélni. Magam is zenélek és szoktam a számaikat zenélni.
Igaz én még nem voltam koncertjén, de szívesen elmennék.
2/2 anonim válasza:
Bár nem mai a kérdés, de...
Tegnap Békéscsabai kolbászfesztiválon léptek fel. Nagyon jó volt, a hangulat fenomenális volt a nézőtéren. Nem vagyok nagy cigányzene rajongó, de ez a népiesebb stílus nagyon bejött. Jó zenekar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!