2/8 anonim válasza:
Elvileg még idén lesz egy kisebb projektje, nagy album meg csak 2023-ban jön.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Egyébként ezt honnan tudod? Bármennyit kerestem, semmilyen információt nem találtam erről.
2022. dec. 3. 14:58
4/8 A kérdező kommentje:
Idén...
2023. ápr. 15. 00:31
5/8 anonim válasza:
Már kijött juhuuu😻❤️ Most meg várjuk a következőt!
6/8 A kérdező kommentje:
És a kövi szerinted mikor jön? 2025 tavasza?
dec. 13. 00:12
7/8 anonim válasza:
Nem tudom mikor, szerintem késöbb. Krúbi kiírta instagrammra, hogy a koncert időszak után, azaz 2025 őszén lesz egy kis koncert szünet, azaz a 2026-os szezonban ne nagyon számítsunk koncertre (Mirror glimpse koncik ugyan úgy lesznek) És Krisz arra is célzott a postjában, hogy azért IS szünetel a koncertezéssel, mert az eddigi leg izgalmasabb albumának kiadására készül! Valamikor 2026-ra saccolnám a kiadás időpontját, lehet hogy kicsit vissza vonul, de Krúbira megéri várni!😍
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon régi a kérdésem, de mindegy. Szerintem meg még a pihenő előtt kiadja, hogy legyen elég elemózsia a népnek.
jan. 30. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!