Mit tehetnék még, hogy egy 2020-ban megjelent zeném, amit az Amuse oldallal tettem ki eltűnjön minden zenei áruházból? (kicsit hosszú)
Figyelt kérdés
Régebben nem igazán foglalkoztam azzal, hogy mennyire jó vagy rossz a zene amit csinálok. Illetve a mastering-et sem vettem figyelembe. Csak az volt a lényeg, hogy minél előbb megjelenjen. (Tudom, hülye voltam). 2020 környékén fedeztem fel azt, hogy lehet saját zenét kirakni úgy, hogy ne keljen demókat küldeni kiadóknak. És hát ennek nagyon megörültem, hogy ilyen egyszerűen is lehet. Így hát akkor egy csomó zenét csináltam és kiraktam az Amuse segítségével. De egy idő után töröltem is őket. Viszont sajnos maradt 1 zene ami még mindig elérhető. Az oldal azt írta, hogyha valaki törli az Amuse fiókját akkor ezzel együtt minden megjelenés is törlődni fog. Ezért így is tettem. De hiába, mert az a bizonyos egy zene még mindig elérhető. Próbáltam írni többször is az oldalnak, de nem válaszoltak. Legutóbb 8 napja írtam nekik egy email-t, de még mindig semmi. Igazából lehetne úgy törölni, ha megadnám a zene "release id-jét" az Amuse oldalán. Csak sajnos az nincs már meg, mivel töröltem a fiókomat.2022. okt. 14. 10:41
2/6 A kérdező kommentje:
Hát az elég baj.
2022. okt. 14. 10:56
3/6 anonim válasza:
Ami egyszer felkerült a netre az felkerült. Sehol nem tudhatod, hogy még hol bujkál, és fog előkerülni.
4/6 anonim válasza:
Ha nincs mellette neved, arcod, akkor csak egy kerekebb brand, és már termelsz is. Már ha egyáltalán szükség van ilyesmire, mert lehet, hogy annyira nem gáz, és bőven elfedi a mai színvonal.
5/6 A kérdező kommentje:
Csoda történt. Ma írtak vissza. Azt kérték, hogy adjam meg a teljes valódi nevem, országom, telefonszámom (amivel regisztráltam) és a regisztrált email címem. Mindent meg tudtam adni, kivéve a számom, mert az egy régebbi mobilomhoz volt, és már nem emlékszem rá. De remélem, hogy így is jó lesz. Talán még van remény.
2022. okt. 17. 04:22
6/6 anonim válasza:
Hát igen, valamivel azonosítaniuk kell téged! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!