Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Beatles-rajongók! Mi a vélemén...

Beatles-rajongók! Mi a véleményetek az alábbi eredményekről?

Figyelt kérdés

Rajongók szavazhattak, és ez lett a Beatles-dalok sorrendje a legrosszabbtól a legjobbig

[link]

2022. okt. 13. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok Beatles rajongó, de érdekes ez a felmérés. Már csak azt kéne tudni, hogy mi alapján kvalifikálhatott valaki "Beatles rajongónak"?
2022. okt. 13. 18:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A Revolution 9 kísérleti "zene", ennek megfelelően kell kezelni (bár értem, hogy miért lett utolsó).

Az Only a Northern Song 182. helye érthetetlen. A top 50-be simán befért volna.

A Please Mister Postmant is előbbre tenném.

A Yellow Submarine csak 136.?

A Within You Without You is jobbat érdemelt.

A bugyuta Ob-La-Di, Ob-La-Da viszont nálam a sereghajtók egyike.

A Please Please Me a helyezésénél jóval népszerűbb.

Az Eight Days a Week is legalább top 30-as.

A Hard Days Night a 10-be is befért volna.

A She Loves You dettó.

A Golden Slumbers mit keres az első 20-ban?

A Let it Be-t sosem szerettem, szerintem túlértékelt.

A While My Guitar Genty Weepset sosem hallottam. Pótolni fogom, de nálam aligha lesz 5.

A Something szintén fehér folt.

A többivel (beleértve az első két helyezettet is) nagyjából egyetértek. Azzal már kevésbé, hogy az egyik legjobb pszichedelikus szerzeményük, a What's the New Mary Jane lemaradt a listáról (nálam top 10-es).

2022. okt. 13. 21:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges dataizmus az ilyen sorrendezés. Megtudtunk valami fontosat a világról? A Beatlesről? A dalokról? A fanokról? Semmit.
2022. okt. 16. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!