Ozzy Osbourne nálam is világmegváltó alak, mint a személyiségével, mint zenéivel?
Példakép! Összes zenéiben magamra ismertem, és múltamra.
Ti hogy vagytok vele?
#3.-mas őszinte választ adott, a szóló projektjében meg felesége "összehordta" neki a sikert, nagyon jó zenészeseket sikerült maga mellé szerezni, pl. Randy Rhoads, Zakk Wylde stb.
De mondjuk az mellett nehéz elmenni szó nélkül, hogy iszonyat jó karakterrel rendelkezett és ezt a színpadon nagyon jól tudta kamatoztatni, felment és ő volt egy személyben a Heavy Metal. Dio technikailag jobb énekes volt sokszor, de nem volt olyan karizmatikus mint Ozzy.
Szerintem ebben is rejlett a sikere.
Amúgy átlagos képességű énekes volt, és azért szóló projektjében bőven kivette a részét a dalszerzésből is, nem is rosszul.
De tény hogy a Black Sabbath-ban Tony Iommi alul van értékelve...
Azt én honnan tudjam, hogy nálad világmegváltó alak-e?
Nálam nem, csak simán egy kiváló énekes, előadó, showman.
Nagyon túlértékelik. De ő a showman, kétsegtelen rocksztár-alkat, jelentős karakter.
Az már egyéni kérdés, hogy ki bálványozza őt és miért. Ennek a valósághoz már kevés köze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!