Mit gondoltok a Burzumról?
Hogy őszinte legyek, nekem a Burzum jobban tetszik mint a Mayhem.
Személy szerint engem inkább a zenéje érdekel, a templomgyújtogatással,meg úgy általában a kereszténységgel kapcsolatos nézeteivel nem értek egyet, de követem a videóit amik még megvannak.
(Az különösen tetszett amikor megdicsérte Magyarországot hogy jó nemzet vagyunk. 😊)
Visszatérve azért tetszik nekem jobban a Burzum mint a Mayhem, mert a Burzum zenéje egy kicsit "komolyabb" és atmoszférikusabb mint a Mayhem zenéje.
A Mayhem hatalmasat süllyedt a szememben mikor mondhatni "megerőszakolták" Euronymus hulláját azzal hogy a halála után visszahívták Maniac-et, és ettől kezdve már nem is hallgatom a zenéjüket, egyedül a De Mysteris Dom Sathanas az egyetlen album amit szeretek tőlük, és ami mai napig is az egyik kedvenc black metal albumom.
Nekem a Burzumtól a Filosofem a kedvencem, és a többi korai albumai, persze a börtön utáni albumait is nagyon szeretem, kár hogy véget ért a Burzum.
Összegezve, Vargnak hatalmas tisztelet, és a Burzum az egyik kedvenc black metal bandám! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!