Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok a Burzumról?

Dóra. kérdése:

Mit gondoltok a Burzumról?

Figyelt kérdés
Ha választani kéne, akkor Mayhem vagy Burzum? Az is érdekelne, hogy így magáról Varg-ról mit gondoltok, illetve ha van valami frappáns gondolatotok a témával kapcsolatban, az is szívesen várom, mert amúgy nem tudok nagyon beszélgetni erről a témáról senkivel.

2022. okt. 11. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%

Hogy őszinte legyek, nekem a Burzum jobban tetszik mint a Mayhem.

Személy szerint engem inkább a zenéje érdekel, a templomgyújtogatással,meg úgy általában a kereszténységgel kapcsolatos nézeteivel nem értek egyet, de követem a videóit amik még megvannak.

(Az különösen tetszett amikor megdicsérte Magyarországot hogy jó nemzet vagyunk. 😊)

Visszatérve azért tetszik nekem jobban a Burzum mint a Mayhem, mert a Burzum zenéje egy kicsit "komolyabb" és atmoszférikusabb mint a Mayhem zenéje.

A Mayhem hatalmasat süllyedt a szememben mikor mondhatni "megerőszakolták" Euronymus hulláját azzal hogy a halála után visszahívták Maniac-et, és ettől kezdve már nem is hallgatom a zenéjüket, egyedül a De Mysteris Dom Sathanas az egyetlen album amit szeretek tőlük, és ami mai napig is az egyik kedvenc black metal albumom.

Nekem a Burzumtól a Filosofem a kedvencem, és a többi korai albumai, persze a börtön utáni albumait is nagyon szeretem, kár hogy véget ért a Burzum.

Összegezve, Vargnak hatalmas tisztelet, és a Burzum az egyik kedvenc black metal bandám! 😀

2022. okt. 15. 13:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
10-es, hogy érted, hogy a „többi kevés”? :D Tudom, hogy ez tök szubjektív dolog, de ha szerinted ez a három banda a legjobb a műfajban, akkor őszintén ajánlom neked legalább a Black Metal Promotion és az Atmospheric Black Metal Albums csatornák nézegetését, mert biztos vagyok benne, hogy találni fogsz igazán ütős cuccokat.
2022. okt. 15. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Huh, érdekes kérdés.. sokak talán lerágott csontnak tarthatják, de szerintem ha vesézgeti az ember, akkor mindig kellemes (maga módján kellemes, haha) beszélgetés alakulhat ki a témából. Zeneileg, számomra egyértelműen Burzum. Ha Euronymous, és Varg személyiségét nézzük, akkor nem igen látok különbséget közöttük.. Ameddig Varg egy erősen nárcisztikus, magát feljebbnek gondoló személy, addig Euronymous mindig vezetni akart, szerintem használhatom rá azt a jelzőt hogy irigy. Egyikőjük sem feltétlen jobb a másiknál, (szerintem) de tudok különíteni zenétől és zenésztől, így mindkettő együttest örömmel hallgatom, mégis inkabb Burzum.. egyébként én is lány vagyok, ha szeretnéd folytathatjuk a beszélgetést privátban (^^) 18/L
2023. ápr. 27. 07:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy kis telet varázsol a 40 fokba is a Burzum!☺☺☺
2023. szept. 29. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért kéne választani amúgy?
jan. 11. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!