Milyen zenéket hallgattal középiskolás korodban az iskolába menet a buszon? Nosztalgikus érzés újra meghallani/meghallgatni ezeket?
Az 1. és 3. részben belőlem van összegyúrva. ;) Depeche Mode, Cure, Ten Years After, Alvin Lee. :) Meg Colosseum, korai Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, ELP...
Más kérdés, h buszon nem hallgattam. Egy az, hogy a csajokat lestem a buszon, kettő: egy elem nem bírta sokáig a walkman-ban. Máig megvan a walkman-om! :D Az áramzabáló drágaság. :P :D
Otthon viszont, a magnósrádión minden nap szólt. A fentieken túl a 90es évek eleji Kispál és a Borz is szólt. :)
Meg Ministry.
Einstürzene Neubauten.
Másfél.
Kampec Dolores.
Vágtázó Halottkémek.
Dead Can Dance.
Al Di Meola.
John Mc Laughlin...
És volt sokáig vinil lemezjátszó is.
Mindent hallgatok ma is, amiket régen, csak már enyhébb intenzitással általában.
Én is a walkman korban voltam iskolás, de elég körülményes volt, szóval a buszon nagyon nem hallgattam. Inkább otthon. Vannak zenék amiket azóta már nem hallgatok egyáltalán (Doors, Kispál, Auróra, Junkies), meg van amit azért néha igen (Rolling Stones, Queen, ABBA, Nirvana, Kiss, AC/DC, Aerosmith, Tankcsapda).
Igazából ami nálam a legnosztalgikusabb, azok az ilyen random zenék, amik régen a csapból is folytak, de sose hallottam őket az elmúlt kb 25 évben pl 4 Non Blonds - What's Up, Soundgarden - Black Hole Sun stb. Youtube-on vannak ilyen listák, néha belefutok.
Filmzenék, Klasszikusok
Először walkman-en:
Egy kiállítás Képei
Brahms magyar táncok
Kék rapszódia
Diótörő
Hattyúk tava
Mozart egyik szimfóniája, talán c moll
Titanic
The Lost World - Jurassic Park
Deep Impact
Godzilla
Armageddon
The Fifth Element
Cats
Majd Discman-en:
The Matrix
Indelendence Day
Star Wars - Episode one
Tarzan
The Rock
The Mask of Zorro
Ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!