Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A 75-90.000 Ft közti Jackson...

A 75-90.000 Ft közti Jackson (elektromos) gitárokról rendelkezik valaki tapasztalattal?

Figyelt kérdés

2022. okt. 4. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a kategóriában is ki lehet fogni jókat, sokat kell kiróbálni.
2022. okt. 4. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az áron inkább a használtpiacról lőnék valami értelmesebb példányt. ott ki lehet fogni.
2022. okt. 4. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Így, ahogy a kettes mondja. Alapból, ha valaki gitárt vesz, mindig először a használtakat érdemes megnézni, de ebben az árkategóriában különösen. 70-90e között tele van a net jó gitárokkal, alkalmi vételekkel.
2022. okt. 4. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán ki lehet fogni valami használtat, de nagyon utánajárós. Fontos megnézni a bundokat, mert szeretnek gyorsan kopni. Floyd rose-os jellegű hangszert nem javasolnék ebben a kazegóriában, kellenek még az idegeid meg a pénzed :)
2022. okt. 5. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Aztamindenit nekem volt egy jackson js32t rr gitárom ilyen 260€ ért vettem újan amikor az euró még csak 300 Ft volt. Most viszont 300€ felett van az ára vagyis ez már nem az a kategória amit te keresel. Mindenesetre jó gitár, a fogólapja igen kényelmes, jól játszható, a hangszedő viszont nekem kicsit koszos karcos volt. Hogy megér e 120000 forintot abban nem vagyok biztos, 90000ért adtam tovább puhatokkal és állvánnyal. Én is amondó vagyok hogy először nézz körül a használt piacon, talán ki tudsz fogni egy jó darabot sok sikert!
2022. okt. 6. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát azért nem mindegy hogy veszel újonnan egy indonéz uszadékfát, vagy kis szerencsével egy 30 éves -igaz olcsó kategóriás- de made in japan cuccot. :)
2022. okt. 6. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Olcsón sincs régi japán hangszer, én is szerettem volna egy japcsi ibanez LP-t. Ezek az új Jacksonok pedig a gyenge forint miatt 120e felett vannak már ami megéri. De ezeken is ajánlott a pickup csere értelmesebbre.
2022. okt. 7. 01:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyik nap láttam 90-ért hirdetni egy JSX94-et, tizenévesen volt olyanom újonnan, akkoriban az volt az alja kategória, de ár/érték arányban kifejezetten minőséginek számított..

Meg hát, lehet egy hangszert fejleszteni is. jobb minőségű híd bele, jobb pickupok. ha az alaphangszer kényelmes és minőségi amúgy..

2022. okt. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!