Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Black metal,depressziv black...

Black metal,depressziv black metal hallgato emberek vannak meg itt rajtam kivul?

Figyelt kérdés
melyik a kedvenc albumotok,ha van?
2022. okt. 3. 23:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én nyitok más felé. te meg tipikusan olyan vagy aki jön és megpróbálja elrontani a hangulatot :D nagyon edgy vagy,de senki nem akar itt versenyezni veled ebben
2022. okt. 5. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:

#10.Erről szó sincs, csak éppen nem mindenki ássa bele magát a műfajba.

Aki extrém metalt hallgat eleve nyitott zeneileg, mert abszolút nem játsszák a rádiók, és nincs valami nagy marketing mögöttük. Black Metalnak is megvan a célközönsége amúgy, illetve vannak olyan alapművek amiket kb. minden metalos ismer mert meglehetősen nagy hatása volt.

Minden kisebb bandát nem ismerhet mindenki, iszonyat telített a színtér.(nem mellesleg más alműfajban biztosan tudnék olyat mondani akiről nem hallott kb. senki idehaza, de attól még nem felületesek az emberek, szimplán kevésbé érdekli őket az adott rétegműfaj, mindenki megtalálja azt amit szeret hallgatni)

2022. okt. 5. 23:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagyok
2022. okt. 9. 05:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Xasthur - Subliminal Genocide
2022. okt. 9. 10:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Pár együttes akiket hallgatok...

Nargaroth

Goatmoon

Absurd

Apati

Ofdrykkja

Silencer

Psychonaut 4

Vanhelga

Nocturnal Depression

Xasthur

Lifelover

Happy Days

Uaral

Öröm

2023. jan. 18. 15:31
 16/16 anonim ***** válasza:
15, 👍🤘
2023. jan. 18. 15:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!