Mennyi ideig szokás/kell gitártanárhoz járni?
A kérdés tulajdonképpen mi?
1.Ameddig élvezed kell addig csináld a hobbit, ha már csak kényszernek érzed rég rossz. Írtad hogy valamennyire jó, de ha már felvetődik a kérdés hogy meddig akkor nem érdemes erőltetni. Amúgy ha már van szép alapod tudsz otthon is haladni. Justinguitar például.
2.Nem tudom milyen diplomád van de 240 ezer Ft-ért én már nyári munkát sem vállalok el egyetem mellett... Válts pályát, vagy lépj előre mert abból a pénzből nem fogsz kijönni albérlet mellett. De a kérdés inkább erről szól, a gitározás az csak egy plusz dolog.
3.Szex probléma... Ha nem megy a kapcsolatteremtés érdemes pszichológust felkeresni, akivel talán felismerheted hogy miért nincs önbizalmad. Nem pénz spórolásképpen, hanem hogy kiegyensúlyozottabb legyél. Látszik az irományból a kétségbeesettség. Legalább kiírtad magadból, de szerintem a kategória nem stimmel, és a kérdés sem.
A gitározás nem számít bele az "élvezet" kategóriába? Akkor hagyd abba. Egyébként tanár nélkül is lehet játszani, de jó dolog az, ha van egy jó tanár, aki hetente kb 4000-ért segít a fejlődésben. Persze csak ha van miből, és nem az utolsó forint megy el rezsire.
(Mindenesetre értelmesebb hobbi, mint valami random nőnél otthagyni az éves zeneórák árát fél óra alatt. De ez csak a személyes véleményem.)
Az élet csupa nehéz döntés! Ez pedig a legfurcsább kérdés ever. :)
De ha már: gitárral mindig be lehet csajozni!
Ha jól megtanulsz gitározni, könnyen lesz csajod is, szóval a tanárt fogd föl befektetésként. Addig meg ne járj k.rvázni, hanem csattintsd ki, azzal is sokat spórolsz ám. Vaaagy! Keress olyan gitártanárt, akinél van happy finish.
Örülök, hogy segíthettem.
Ilyen kérdésre ez még idefér szerintem. Ezek a legcsajozósabb hangszerek az utca emberei szerint:
Különösen ajánlom a Drehert fogyasztó úriember meglátásait a témában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!