Magyarországon,vagy környező országokban Phonk buli létezik? Aki tudja a választ ne tartsa magában😃
Nem hinném, elég underground.
Max házibulik
Pont most akartam feltenni ezt a kerdest :) amugy hobby dj vagyok, de phonkot sosem kevertem, csak edm-en belul elevtro house, bigroom, future house, deep house, bass house, future bounce, progressive house, tranc, psytrance, dubstep, trap, glitchhop zeneket, nem tudom h phonk menne-e, de inkabb buliba mennek ra. Nincs igaza a veled vitazonak, mert egy klubbhekysegben es nem az instantban pl tok jo lehetne az atmoszfera phonk bulihoz. Mint a sonic keklyuk-voroslyukban. A sigma gigached memekkel nagyot ment az utobbi es mostani evekben a phonk, most kene vki rakapszkodjom itthon. Dehat varhatjuk. Amerikaban es japanban mar tuti megy. Es amugy mirol beszel a veled vitazo? Csomo phonk ilyen kocsis-csajos videok alatt megy, vezetni ra is allat es flexelesre is lehet valo, nem csak otthon maganyoskodni.
Asszem az uj jatek ez a JDM Japanese Drift Master is hasznal par phonkot, fun ra driftelni-vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!