A 70-es vagy a 80-as években volt jobb hangja Freddie Mercury-nak?
Figyelt kérdés
2022. szept. 23. 20:16
11/28 A kérdező kommentje:
" [link]
Itt el is mondják, hogy ciki Queent hallgatni"
"Mondd már meg amúgy őszintén, mi a túrót szeretsz azon a buzergán, meg a túlértékelt sleppjén?"
2022. okt. 14. 14:05
12/28 anonim válasza:
Ezt privátban írta neked? :D "buzerga" :D
Tőlem aztán tüllszoknyában is énekelhetett volna a színpadon, akkor is imádnám. Mindenét imádom, a hangját, a lelkét, a kisugárzását, a kinézetét, mindenét. És szerintem sokan vannak ezzel így. Ezen nem fog változtatni egy ilyen megkeseredett Queen meg Freddie gyűlölő. Nem is értem minek foglalkozik ennyit a témával, ha nem szereti.
28N
13/28 A kérdező kommentje:
A buzergásat privátban, igen. A linket is elküldte egy kicsit hosszabb szöveggel, ezt a változatot egy másik kérdésre válaszolta. Privátban még írta ezt is: "Soha nem volt jó hangja, kifejezetten túlértékelt énekes, a rajongótábor szűklátókörűsége pedig nevetséges".
2022. okt. 14. 15:21
14/28 anonim válasza:
Persze arra nem kapunk válszat, hogy ő mit szeret vagy kit gondol jó énekesnek.
15/28 anonim válasza:
Bármit szeretek 1990 előttről, KIVÉVE a Queent
16/28 anonim válasza:
Ja és a 8-as válaszoló voltam.
17/28 anonim válasza:
#4 Remélem tudod, hogy akkor még nem volt autotune.
18/28 A kérdező kommentje:
17-es, Rosszul tudod, 2007-ben már bőven volt.
2022. okt. 22. 14:59
19/28 anonim válasza:
Egyen meg a fene titeket azzal, hogy lepontoztok! De istenem, akkor is nekem van igazam. Egy túlértékelt zenekar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!