11/17 anonim válasza:
Joakim Broden még saját bevallása szerint sem énekes.
14/17 anonim válasza:
10-es vagyok, azért az Opeth énekesét lepontozni.
Akit még White-Gluz is megjelölt mint egyik fő hatást, meg a legtöbb modern metalénekes is, nem szép.
Nem mellesleg nincs jobb hörgő a színtéren és nem is lesz.(aki nem hiszi fusson egy kört a Brave Murder Day c. albummal)
15/17 anonim válasza:
Én sem értem, hogy ilyen kérdésnél mi értelme lepontozni, már ha az illető nem ír egyértelmű baromságot. Oké, hogy másnak más a véleménye, de ez nem egy egzakt és objektív dolog.
16/17 anonim válasza:
15. A kérdés maga értelmetlen. Nem kis ellentmkndás feszül benne. Amúgy igazat adok neked. Ha a vélemény nem tetszetős, lepontozzák. Ha meg van olyan válasz, ami pl. másik leszólása, sztorizás stb., magasra értékelt.
17/17 anonim válasza:
Én inkább a svéd elektronikus zenét mondanám jónak, nem az énekeseket. Avocii volt a legnagyobb számomra, azaz Tim Bergling.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!