Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki a jobb? Toto Cutugno vagy...

Ki a jobb? Toto Cutugno vagy Elvis Presley?

Figyelt kérdés

2022. szept. 10. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9 Akkor most szépen írd be a keresőbe, hogy Elvis Presley, és hasonlítsd össze Elvist minden szempontból ezzel a totomicsodával! Remélem, tapasztalsz különbséget!

Egyébként meg egyetértek a 8-as válaszolóval. Teljes mértékben.

2024. jan. 3. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a te kis imádottad? Hát hogy mondjam…

Azt ajánlom, hogy hasonlítsd össze Elvis-sel: [link]

Azért raktam be ide ezt a képet Elvis-ről mert nem vagyok benne biztos, hogy tudod, mit beszélsz. Aki ezt írja, hogy „Elvis Presley egy kis senki TC-hez képest.”, abban nem vagyok biztos, hogy tudja, mit ír. HA EZ A TOTOAKÁRKI LETT VOLNA JOBB, MINT ELVIS, AKKOR MI A F@SZÉRT HÍVJÁK ÚGY ELVIS-T, HOGY „A KIRÁLY”??? Vagy csak hasonlítsd össze a számaikat. Ennek a totovalakinek volt kb. 30 száma, Elvisnek meg vagy 700!! Vagy az ismertséget!! Bárhol kimondod Elvis nevét, tudják hogy ki az, erről a totoakárkiről meg egy válaszoló nem volt, aki tudott volna!!! Vagy már csak a kinézetben is Elvis SOKKAL-SOKKAL jobb!!! Hogy néz ki ez a totovalaki már!! Nézd már meg, hogy Elvis milyen jóképű!!!! Komolyan mondom, hát már!!!

Szerintem érdemes utánaolvasnod, hogy ki is volt Elvis Presley, mert ez így nagyon gáz!!!!!!

2024. márc. 9. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Nemtudom, honnan szedted ezt a hülyeséget, de Elvis abba a kategóriába tartozik, akit még az ötéves unoka húgom is ismer!

Csak azt tudom tanácsolni, amit az előttem levők: csak hasonlítsd össze őket, és rájössz.

júl. 29. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!