Miért kell az olyan nulla tehetségű előadókat tolni, pénzelni mint pl. Ariana Grande?
Valaki tömi.
Illetve sokszor fontosabb a szép arc, jó test, mint a hang, tehetség. Az is fontos, hogy irányítható legyen.
Ariana Grande őrületesen tehetséges, tehát lehet például ezért.
Van mas ostoba prolikérdésed is, vagy csak ez?
A.G. is egy szórakoztatóipari termék, egy pénzgyár. Ez igaz. Én sem szeretem, de az tény, hogy a termék egyik fontos része az éneklés, és az a rész szerintem is rendben van.
Azon aztán lehet bőven lamentálni, hogy mit énekel, mire tanít, mire jó ez az egész, azaz hogy mire használja a tehetségét, hogy etikus-e a pénzgyártás stb.
Tényleg rossz példa. Ariana azért igenis tehetséges. Nem kell azt mondani, hogy nem az, csak azért, mert nagyon híres és túlértékelt. Igen, túlértékelt és nem biztos, hogy ezt a sok beleölt pénzt ő érdemli.
De azért egy Travis Scottot sem értem miért kell így futtatni. Na az tényleg az a kategória, ahol nincs értelme futtatni azt az előadót, mert zéró tehetség, de öli bele a kiadó a pénzt.... meg a 9 éves fortnite kiddok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!