Ha csak egy dalt mondhatnál kedvencednek, melyik lenne az?
10
Én értem de nem fogom itt leírni az egészet ne haragudj.
Egyébként egy zene nem feltétlenül egy szöveg miatt kedvenc,az Archive-nak különösen szeretem a hangszerelését is. És van kedvencem svéd,japán és izlandi zenék közt is,pedig egyiket sem beszélem. A zenét érezni is kell,ahhoz meg nem feltétlen kell szöveg.
A 2 lepontozó majomnak meg mi fáj?
Nem tudom, én alapból mindenkire pipát nyomok, ha már veszi a fáradságot és válaszol.
Egyet viszont nem értünk.
Elképzelem, hogy tetszik neked egy zene, nyilvánosan táncikálsz rá, aztán bilincsbe vernek, s a fogdán derül ki, hogy neonáci szöveg... 😂 Semmi gond, te életed, te felfogásod, nem vagyunk egyformák.
Most is megy a pipa ✅
13
Azért ez a veszély Magyarországon nem fenyeget,pláne,hogy legális platformon hallgatok zenét,így tuti nem kerül elém semmi illegális. :)
De valóban nem vagyunk egyformák,én máshogy érzem a zenét.
Amúgy ha magyar szöveget nézek,akkor mondok egy magyar kedvencet, Dánielfy Gergő és az Utazók-Násztánc.
14! Meghallgattam. Szerencsétlen srác helyében vagyok...
Testemből kiszakadok. Elszaladok. Messze futok.
Istenem, mégsem vagyok. Ezt ismered?
16
Ez sajnos nincs meg.
Sajnálom,ha a srác helyében vagy.
Amit mostanában hallgatok mindig, az a Macgyver sorozat főcímdala (ez a hosszabb verzió):
https://www.youtube.com/watch?v=oSuKGqSmlvg
Édemes a sorozatot is megnézni (7 évad), mert a zene tükrözi az energiát, amivel a főhős rendelkezik. Az epizódokon belül is nagyon jó zenék vannak.
Függő lettem tőle, már régen is, amikor a tévében ment. Még a mobilom csengőhangja is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!