Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha csak egy dalt mondhatnál...

Ha csak egy dalt mondhatnál kedvencednek, melyik lenne az?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 23:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tool - Schism
2022. szept. 8. 21:34
 12/19 anonim ***** válasza:

10

Én értem de nem fogom itt leírni az egészet ne haragudj.

Egyébként egy zene nem feltétlenül egy szöveg miatt kedvenc,az Archive-nak különösen szeretem a hangszerelését is. És van kedvencem svéd,japán és izlandi zenék közt is,pedig egyiket sem beszélem. A zenét érezni is kell,ahhoz meg nem feltétlen kell szöveg.

A 2 lepontozó majomnak meg mi fáj?

2022. szept. 8. 21:50
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én alapból mindenkire pipát nyomok, ha már veszi a fáradságot és válaszol.

Egyet viszont nem értünk.

Elképzelem, hogy tetszik neked egy zene, nyilvánosan táncikálsz rá, aztán bilincsbe vernek, s a fogdán derül ki, hogy neonáci szöveg... 😂 Semmi gond, te életed, te felfogásod, nem vagyunk egyformák.

Most is megy a pipa ✅

2022. szept. 8. 22:36
 14/19 anonim ***** válasza:

13

Azért ez a veszély Magyarországon nem fenyeget,pláne,hogy legális platformon hallgatok zenét,így tuti nem kerül elém semmi illegális. :)

De valóban nem vagyunk egyformák,én máshogy érzem a zenét.

Amúgy ha magyar szöveget nézek,akkor mondok egy magyar kedvencet, Dánielfy Gergő és az Utazók-Násztánc.

2022. szept. 8. 22:43
 15/19 A kérdező kommentje:
14 Megfogtad a lényeget...
2022. szept. 9. 08:16
 16/19 A kérdező kommentje:

14! Meghallgattam. Szerencsétlen srác helyében vagyok...

Testemből kiszakadok. Elszaladok. Messze futok.

Istenem, mégsem vagyok. Ezt ismered?

2022. szept. 9. 08:21
 17/19 anonim ***** válasza:

16

Ez sajnos nincs meg.

Sajnálom,ha a srác helyében vagy.

2022. szept. 9. 12:49
 18/19 Cubina ***** válasza:

Amit mostanában hallgatok mindig, az a Macgyver sorozat főcímdala (ez a hosszabb verzió):

https://www.youtube.com/watch?v=oSuKGqSmlvg

Édemes a sorozatot is megnézni (7 évad), mert a zene tükrözi az energiát, amivel a főhős rendelkezik. Az epizódokon belül is nagyon jó zenék vannak.

Függő lettem tőle, már régen is, amikor a tévében ment. Még a mobilom csengőhangja is az.

2022. szept. 19. 15:41
 19/19 A kérdező kommentje:
#18! Láttam anno, de jó most egy kis nosztalgia :) Köszönöm!
2022. szept. 19. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!