Miért vagyok ennyire leragadva a régi zenéknél?
Osztom az eddigi véleményeket, szerintem is régebben sokkal több jó zene volt, mint manapság! Az 1950-es évektől a 2010-es évek elejéig jöttek egymás után a jobbnál jobb zenék, viszont kb. 8-9 éve mint ha haldokolna a zeneipar! Azért ma is vannak jó zenék, de mennyiségben csak töredéke a régebbieknek, a legtöbb viszont csak kornyikálás, amit slágerként erőltetnek!
Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de én például ezért ragadtam le a régi zenéknél, és nincs ebben semmi szégyellnivaló, sőt, inkább van miből válogatni például retrobulikra!
Minden korszaknak megvolt a maga zenei stílusa, trendje stb.
Nincs abban semmi ha valakinek csak az jön be, de teljesen felesleges bezárkózni és minden újat elutasítani. Elvégre minden trendek vannak követei máig, nincs olyan zenei stílus amit ne vittek volna tovább és ne újítottak volna meg modern formában.
Nekem is vannak kedvenc korszakaim, régebbről(80s thrash metal, 90s gothic metal stb.)de vannak ma is kreatív, képzett zenészek akik szintén passzolnak az ízlésemhez, légy nyitott a jó zenére és ennyi a lényeg.
Azzal amúgy nem értek egyet hogy régen több jó zene volt, aki nem hiszi nézzen szét kicsit jobban. Ma is vannak alapművek, de nem fair összehasonlítani olyan korszakokkal amik lezárultak már, és megszűrte az idő. Nyilván a jelenkori történelem most zajlik, és csak az utókor tudja kiértékelni, ez van a művészet minden ágán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!