Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért hiszik sokan azt, hogy...

Miért hiszik sokan azt, hogy a Don't Worry Be Happy című számot Bob Marley énekli?

Figyelt kérdés

2022. szept. 3. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Nincs ilyen című szám. Ha a Three Little Birds című számra gondolsz, aminek a refrénjében szerepel az említett sor, arról azért hiszik azt, mert tényleg tőle származik ez a dal.
2022. szept. 3. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es: de, létezik ilyen című szám.

Don't Worry Be Happy

Előadó: Bobby McFerrin

Album: Simple Pleasures

Kiadás éve: 1988.

Díjak: Grammy-díj - Az év dala kategóriában

Kérdező, szerintem ez azért lehet, mert Bobby McFerrin neve nem mond sokat az embereknek. Ha a szám címét mondod, akkor a legtöbb ember tudni fogja miről van szó, még énekelni is fogja a refrént, de nem fog az eszébe jutni az előadó neve. Ezért szerintem a legtöbben egy ismert ember nevét próbálják felidézni és Bob Marley a legismertebb reggae énekes a mai napig.

2022. szept. 3. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Még soha nem hallottam olyat hogy valaki szerint ezt a számot Bob Marley énekli.
2022. szept. 3. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Mert ugyanolyan puruttya, mint bármelyik bob marley szám.
2022. szept. 3. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig azt hittem hogy egy fehér ember csinálta. :D
2022. szept. 10. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!