Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a titka Kordáék felkapottsá...

Mi a titka Kordáék felkapottságának?

Figyelt kérdés
Tényleg le lehet antiszemitázni de fiatalként nem értem.Tényleg több száz éves ember. Még a leg romantikusabbak is tisztában vannak vele,hogy playbackel. Én például józanon is,részegen is szivesebben nyomom egy Bódi-Margóra ők is vannak legalább olyan arayosak. És nég sorolhatnám.

2022. szept. 1. 21:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Penetráns élvezet.
2022. szept. 1. 21:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
2022. szept. 1. 21:35
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
A műfaj neve retró trash. Két népszerű elem kombinációja, amit imád a bulvársajtó. Én a megjelenésekor hallottam a Reptér című marhaságot, jobb ízlésű emberek már akkor is röhejes szemétnek tartották.
2022. szept. 2. 07:51
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, ami miatt a 2016-os foci EB-n egy húsz évvel korábbi hulladék lett az indulónk. Egy helyben toporog a zenei élet, kevés a fiatal és ők is átlagban jól elvannak a szüleik zenéjével, a retró bulik pörögnek a legjobban, a régi sz.rokat kukázza elő mindenki.
2022. szept. 2. 15:03
 5/18 A kérdező kommentje:
Többi birka meg szereti.
2022. szept. 2. 17:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért sok retro zenét nem vesz elő a mai fiatalság.

Egyébként sok a birka, akit meglehet etetni ilyen Korda-féle, ötven évvel ezelőtt is cikinek számító előadókkal.

2022. szept. 2. 18:15
 7/18 A kérdező kommentje:
4 Nem a minőségi retro zenéket.
2022. szept. 2. 18:26
 8/18 anonim ***** válasza:
52%

A szeretet és tisztelet ami belőlük árad.

Aki nem szereti a zenéjüket, de mégis rendelkezik nemi intelligenciával, az észreveheti, hogy emberileg kifogásolhatatlanok.

2022. okt. 31. 12:10
 9/18 A kérdező kommentje:
8 Ezt kell mutatni. Ebből jön a zsé.
2022. okt. 31. 12:12
 10/18 anonim ***** válasza:

[link]

Tud még élőben. De ne hasonlítsuk már a 83 éves fejét egy mai fiatal énekeshez. A maga hangi fénykorát végig előzte rendesen. A mai fiatalok között is van sok olyan aki már most csak tátog... már fiatalon.. némár h az öregen akadtok fent. Csinálja boldogan amíg él ha úgy jó neki. Én szeretem és tisztelem.

2022. okt. 31. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!