Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehetne esélyes 18 évesen...

Lehetne esélyes 18 évesen megtanulni hangszeren?

Figyelt kérdés

Általánosban hegedültem 2 évet, csak aztán átkerültem gimnáziumba, és megijedtem, hogy nem fogom bírni, ezért abbahagytam.

Apukámnak már 2-3 éve felhoztam, hogy szeretnék hangszeren tanulni, csak kb. azt mondta, hogy túl idős vagyok már hozzá.(kb. 14 éves voltam)

és most kezdek önállósodni, arra gondoltam, hogy belekezdek a zongorába

2022. aug. 31. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem soha nem késő elkezdeni valami újat, egy hobbit amivel szívesen foglalkozol, boldoggá tesz meg tényleg nem. Valószínűleg nem lesz már belőled zongora művész, de saját magad, barátaid szórakozására simán.

Én egyébként 14 évesen kezdtem zongorázni, akkor jöttem rá, hogy érdekel a zene, nem lettem profi, de élvezem, szívesen csinálom. Most 19 vagyok.

2022. aug. 31. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sosem késő megtanulni egy hangszeren játszani. Volt zongoratanárom egy 70 éves bácsit is tanított. A zongora pedig kiváló választás, gyönyörű hangszer, egy élmény rajta játszani.
2022. aug. 31. 17:33
 3/8 Mojjo ***** válasza:
59%
18 évesen? Most komolyan? Mi a baja az embereknek?
2022. aug. 31. 20:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves Mojjo!

Nem tehetek arról, hogy neked esetleg tökéletes az életed, és nincs az az érzésed, hogy valamit szeretnél hozzáadni egy kicsit a személyiségedhez.

2022. aug. 31. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 ő arra gondolt, hogy ugyan miért ne kezdhetnél el 18 évesen zongorázni.
2022. szept. 1. 06:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

40 évesen is meg lehet tanulni.

Egyébként Mojjo valószínűleg arra célzott, hogy hogy lehet az, hogy 18 évesen ennyire vénnek érezze magát valaki, mikor valójában még mindig csak egy szemtelenül fiatal suhanc :D

2022. szept. 1. 08:14
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Az egész a barom apád hibája. Bizonyára egy csomó más lelki szarral is küzdesz, amiért Ő a felelős. Ha most elkezdesz kitisztázni magadnak egy normális életet, még lehet hátra 50-60 boldog éved. Miért ne kezdenéd azzal, hogy beletanulsz egy hangszerbe? Ja és totál nem késő! Csinálj dolgokat, amik boldoggá tesznek, erről szól az élet!
2022. szept. 1. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Esélye sincs. Minden időd elmegy a csajozásra vagy pasizásra, sör, bor, pálinka.., akkor a munkahely és annak problémái, otthoni takarítás ráadásul a szülők, testvérek állandó nyafogása. Egy perced sem lesz zongorát nyomkodni.
2022. szept. 4. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!