Lehetne esélyes 18 évesen megtanulni hangszeren?
Általánosban hegedültem 2 évet, csak aztán átkerültem gimnáziumba, és megijedtem, hogy nem fogom bírni, ezért abbahagytam.
Apukámnak már 2-3 éve felhoztam, hogy szeretnék hangszeren tanulni, csak kb. azt mondta, hogy túl idős vagyok már hozzá.(kb. 14 éves voltam)
és most kezdek önállósodni, arra gondoltam, hogy belekezdek a zongorába
Szerintem soha nem késő elkezdeni valami újat, egy hobbit amivel szívesen foglalkozol, boldoggá tesz meg tényleg nem. Valószínűleg nem lesz már belőled zongora művész, de saját magad, barátaid szórakozására simán.
Én egyébként 14 évesen kezdtem zongorázni, akkor jöttem rá, hogy érdekel a zene, nem lettem profi, de élvezem, szívesen csinálom. Most 19 vagyok.
Kedves Mojjo!
Nem tehetek arról, hogy neked esetleg tökéletes az életed, és nincs az az érzésed, hogy valamit szeretnél hozzáadni egy kicsit a személyiségedhez.
40 évesen is meg lehet tanulni.
Egyébként Mojjo valószínűleg arra célzott, hogy hogy lehet az, hogy 18 évesen ennyire vénnek érezze magát valaki, mikor valójában még mindig csak egy szemtelenül fiatal suhanc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!