Hogy vagytok ezzel a zenével?
nem tom hogy csak én vagyok e fiu létemre vele:
http://www.youtube.com/watch?v=YiMgl3-9plM
Ha már itt tartunk ebbe hallgassatok bele... Aki 1 picit is konyít az angolhoz az tudni fogja mért hallgatták meg 120 millióan :)
Az nem beteg zene, azt a zenét meg kell érteni.
Képzeld el, hogy a zenének ennél a résznél nem az a célja, hogy háttérbe menjen, vagy hogy szórakoztasson, hanem gyönyörtessen. Na de milyen módon, kérdezi az egyszerű fülű hallgató. Ebben a számban megfigyelhetjük, hogy egy olyan durva (Ultragigamegasuperhighbrutal) hangot ad ki az énekes, amit EGYIKŐTŐK SE tud ki adni soha a büdös életbe. Képzeljétek el, hogy a Lamb Of God-nak minden egyes számára van Cover (mikor eléneklik hörgésben amit az énekes) kivéve ENNEK! És miért? Mert lehetetlen elénekelni. Ilyet a büdös életbe nem találsz sehol máshol.
Egyszerűen gyönyörű, és nem azt kell nézni hogy jaj fuj hörögnek, hanem azt, hogy mekkora tehetséget igényel ez a zene...!
18:31-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!