Azahriah koncerten a közönség 90%-a miért kamerázik a telefonjával?
Nem vagyok fesztiválozó, sem koncertre járó, de szeretném megérteni, hogy ennek mi az értelme meg a célja.
Nem rég néztem végig a szigetes meg bp parkos koncertfelvételt és felmerült bennem a kérdés, hogy hogyan lehet így egy jót mulatni miközben tartod a telefont másfél órán keresztül :D
Mondjuk pont emiatt ésszerűbb lenne előre közölni ha a helyszín is csinál felvételt, mert az nyilván sokkal jobb minőségű lesz. Konkrétan a Budapest Parknak iszonyú jó technikája van rá.
Egyébként ez nem előadóspecifikus, tényleg nagyon elharapózott a dolog. Próbálok megértő lenni, mert amúgy szeretem ezeket visszanézni ha valaki felteszi netre, de ha pont előttem áll valaki aki eleve magas és még a kezét is felteszi hogy kamerázzon, az nem annyira kellemes.
Ezt nem tudom megválaszolni, amikor koncerten voltam, én is belevideóztam egyszer-kétszer, és fogalmam sincs, miért :) Jó hazavinni és megmutatni, hogy igen, én itt álltam, innen néztem, és úristen, de jó volt
Az, ha valaki végigvideózza, számomra is érthetetlen, és nekem is csak elvenné az élményt, de ha valakinek így jó hadd csinálja
Amúgy a youtube-on lévő teljes koncertes felvételek is általában a vip szekcióból egy-egy néző által felvett videók szoktak lenni
Eddig nem volt szokásom videózni koncerteket (mondjuk nem is nagyon járok koncertre), de a legutóbbi Budapest parkos Azahriah koncerten csináltam pár rövid videót. Másfél perces a leghosszabb, mert több perceset tudom, hogy nem fogok túl gyakran végignézni, na meg a kezem is elfáradt. :D
Nyilván nem olyan jó minőségű, de nekem így, hogy én csináltam jobban visszaadja a hangulatot/emléket.
Aki 5-10 vagy akár több perces videót csinál azt én se értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!