Miért nem tetszenek nekem más együttesek?
Mindenki máshogy éli meg a zene nyújtotta élményt. Van, aki rákattan egy együttesre, kifacsarja belőle az utolsó cseppet is, amit adni tud, aztán megy a következőre. Rám is jellemző ez, nekem is voltak korábban mindenféle időszakaim (ezért nem is értem, a saját tapasztalataim alapján, hogy tud a tankcsapda kitartani már 15 éve :D). Nincs azzal semmi baj, ha egy együttest egysíkúnak találsz; nekem a szűken vett kedvenceim között is vannak olyanok, akikről én is belátom, hogy nem hoznak lemezről-lemezre újdonságot. Nagyon kevés olyan együttes van, akik minden lemezzel újítanak, önazonosak is maradnak, és a minőségből sem engednek. Hirtelen 2 jut csak az eszembe.
De miért baj tulajdonképpen, ha van 4 kedvenced, mást meg jóval kevesebbet hallgatsz? Ettől ne érezd magad kevesebbnek. Ha mégis felfedezni akarsz, kicsit bízd rá magad a youtube playlistekre. Ott biztos előbb-utóbb szembejön olyan együttes, akik hasonlóak a kedvenceidhez. Nagyon sok jó lemezre akadtam rá így az elmúlt években.
A Kreator alapján szóba jöhet a Death, Sodom, Slayer, de a többi válaszoló is jókat írt.
A Korn alapján fel tudnám sorolni az alap nu-metal előadókat de ezeknek én is csak egy-egy számát hallgatom szóval szerintem felesleges.
Deftones, Nine Inch Nails, Tool, ezeknek szerintem nincs unalmas zenéje. Van több is de azokat már kizártad :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!