Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a Children of...

Szerintetek a Children of Distance új klippjét fogja majd játszani a VivaTv? REMÉLEM NEM!

Figyelt kérdés

nemtudom h ti hogy vagytok vele, de én nem szeretném h a Children of Distance is ugy "divatosodjon" mint Fluor.. az eldivatosodást ugy értem h menő hallgatni vagy gáz.. :s

régóta hallgahtom mind2-őt de nem igazán szeretném h mindenki azzal vágon fel h őket halgatja vagy éppen azt h gáz h hallgatom őket....

igazából nincs bajom azzal h Fluor belépett a vivába.., mert tetszik a partyarc című száma de mostmár vagy az van h valaki gáznak tartja mert vivás vagy az h imádjaa és egy fényképet akar a Tomikáával.. mert az menőőő.. :S ez olyan dühítő!!!

remélem a Children of Distance nem lesz divat!!

Ti mitgondoltok?? :O

2010. szept. 24. 14:46
 1/6 A kérdező kommentje:
.... jobban kellett volna figyelnem nyelvtanon!! :P
2010. szept. 24. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se kéne játszani. COD ennél sokkal több :)
2010. okt. 3. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:

oks!! nem játsza!! :D

mellesleg jó lett...

emlékezz rám II. a címe :D

2010. okt. 4. 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:

a francba....

már megy rajta, a music chanelen is.. :S :@

remélem nem lesz divat...

2010. okt. 22. 14:49
 5/6 anonim válasza:
Gáz hogy minden kis ***** azzal nagyozik, hogy CoD-ot hallgat, aztán azt se tudják, hogy melyik srác melyik, meg a régi számaik közül egyet sem hallottak. Tartsanak össze az igazi fanok!
2010. dec. 4. 19:33
 6/6 A kérdező kommentje:

... igen én ezek a "mű" emberek miatt nem akartam h menjen a számuk a tv-ben... :S :S

és tényleg szánalmas, h interaktív chat-ben megkérdezték (chaten) h melyikőlyuk Horus.... -.-

de azért jó is, mert több ember szereti, és igy többen veszik a lemezeiket... :)

2010. dec. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!