Vannak itt IVE fanok?
Nektek ki az elfogultságotok?
Melyik a kedvenc zenétek tőlük?
Mikor ismertétek meg a bandát?
Számotokra ki a legszebb? 👇🏻
🙋♂️
Yujin, bias wrecker Rei és Gaeul💚
Kedvenc zeném Love Dive, de nagyon szeretem mind a négyet. Aztán majd holnap meglátjuk hogy lesz e új kedvenc.
Megismerés nekem debütkor volt, decemberben, de csak áprilisban ástam bele magam jobban a csapatba, a comeback után, mert nem szerettem volna stannolni egy csapatot akiknek csak 2 számuk van😅
Te mikor ismerted meg őket?
Hát én januárban ismertem meg a bandát, de csak április-május körül kezdtem el jobban foglalkozni velük.
A kedvenc zeném tőlük ranksorolva:
1.Love Dive
2.Eleven
3.Royal
4.Take It
Szerintem Wonyoung a legszebb.
A biasom Leeseo, bias wreckerem Wonyoung.
Nincsenek.
Nincs elfogultság.
Minden számukat egyformán utálom.
Egészen eddig a percig nem is hallottam róluk.
Némi esztétikai értékük van, ez tagadhatatlan, de ha jó csajokat akarok nézni, azt meg tudom oldani puruttya zene nélkül is.
Debut óta ismerem őket. (bár az exizone tagokról a feloszlás előtt is tudtam)
Liz a biasom
A kedvenc számom meg kb mindig a legújabb amit kiadnak :D Tehát az after like. Title trackok közül ... hm... a royal.
Ha a beauty standarsot nézük Wonyoung a legszebb. Pedig szerintem mind a hatan nagyon szépek <3
Bias: Wonyoung
Wrecker: Liz
Szerintem legszebb: Wonyoung
Én új vagyok, de ezeket már tudom. A Love Dive, és az I Am a kedvencem. Max 1 hete ismertem meg őket. Úgyhogy én új IVE fan vagyok. Hajrá IVE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!