Miert kell kamerazni egy koncerten?
Figyelt kérdés
Sorra azt latom, hogy sok koncerten a telefonok a magasban, ami azert bosszanto, mert nem lehet toluk latni, masreszt miert nem elvezik inkabb, minthogy a telefont tartjak es arra figyelnek, jol veszik-e.2022. aug. 17. 21:40
1/8 anonim 

válasza:

Örök vita téma. Kár is belemenni.
Te az a csoport vagy, aki ott van és megéli, más pedig otthonra csinálni magának felvételeket. Szerintem mind a két csoport elfér egymás mellett.
Személy szerint énis szoktam videózni koncerteken, mivel gitározok és le tudom lesni azokat a fogásokat, amiket lefülelni nem tudtam. Ez az antikamerázó közösség szemébe valószinűleg felháboritó viselkedés és a f...ér kamerázok. Nos, ezért.
Ettől független azt én se tudom hova tenni, hogy elmegy egy koncertre az ember, és csak otthon nézi meg milyen volt.
2/8 anonim 

válasza:

#1 tekintve hogy a kérdező nem lát miattuk rendesen, nem, nem férnek meg egymás mellett.
3/8 anonim 

válasza:

Akkor a kérdező álljon az első sorokba. Én attól nem szoktam látni, hogy sört borítanak rám, lökdösnek, pogóznak és ugrálnak előttem. A legutolsó dolog ami zavarni szokott az a telefon a kézben.
4/8 anonim 

válasza:

#3 akkor én a helyedben inkább hallásra gyúrnék hogy ne kelljen ilyen xar koncertre járnom 1-2 akkordért.
5/8 anonim 

válasza:

Csak az járjon koncertre, akinek a tömeghangulat kell, amúgy sz@r a hangosítás, büdösek az emberek, semmit sem látsz, drága, mindenki lesz@rja a másikat isznak, zabálnak, telefonálnak. Otthon egy High-End hangrendszeren egy légkondícionált szobában fekve sokkal jobb zenei élményed lehet. Nincs belepofázás, nincs beletapsolás, belefütyülés.
6/8 anonim 

válasza:

Én nem bánom, szeretem nézni youtube-on. Személy szerint viszont lövök kb 3 képet, de biztos sose videóznék.
7/8 anonim válasza:
Én szeretem otthon visszanézni a videókat, meg meg szoktam mutatni ha esetleg van olyan barátom, aki nem tudott eljönni, de tudom hogy szereti az adott zenekart.
8/8 anonim 

válasza:

Pár percet videózni oké, szerintem mindenki inkább arra az állatfajra gondol, aki minimum a koncert felét végigvideózza. A kedvencem a live-ozó szerencsétlen aki még váltogatja is az előlapi-hátlapi kamerát, hogy néha a tojás feje is látszódjon. :D Persze mindezt vertikálisan, nehogy bármi értelme is legyen a videónak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!