Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » B.C rich trace warbeast...

B.C rich trace warbeast megfelelő gitár középhaladó és profi szinten ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan szeretnék vásárolni egy komolyabb gitárt és kinéztem magamnak a B.C rich trace warbeastot, azzal tisztában vagyok, hogy ez a B.C richnek nem a magas kategóriás gitárjai közé tartozi.

De ami még sokkal fontosabb lenne, hogy milyen a hangzása? Kizézetre vagy tulajdonságban van-e jelentősége annak hogy ez metal gitár? Le lehet-e játszani rajta szépen egy Guns and Roses szólót?

Hálás lennék a válaszokért, tapasztalatok megosztásáért.

2022. aug. 12. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Kinézetre nincs neki jelentősége, pusztán annyiban, hogy - különösen a hársfa változat - sosem fog úgy szólni, mint egy alnico 2 hangszedővel szerelt les paul. Magyarul kib tudsz pengetni rajta slash-szólókat, frazírozhatsz szépen, de azt ettől a gitártól ne várd el, hogy a hangja is olyan legyen. Ez egy metál célgép, hirtelen nem találom milyen pickup van benne, de gondolom valami nagy jelszintű kerámia, floyd rose, rémegető kinézet. Hi gain, döngetés, géppuskaszerűen csattogó palm mute, visító szólók... Erre van kitalálva. Ha ez a te utad, akkor jó választás.

Nézd meg youtubon, biztos van róla demóvideó, abból többet tudsz még, mint tőlünk.

Milyen jellegű zenét akarsz játszani? Azon kívül, hogy gnr-t. :)

2022. aug. 12. 21:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, én úgy minden jellegű zenét szeretnék játszani legalábbis kipróbálni, de így ahogyan leírtad nekem tetszik az a hangzás.
2022. aug. 14. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Én biztosan egy tradicionálisabb hangszert választanék, de ez nyilván a Te döntésed/szépérzéked/vágyálmod.
2022. aug. 14. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!