Miért nincs Magyarországon olyan rádióadó, ami metálzenét játszik?
"metált nem lehet sokáig hallgatni, mert belefárad az ember."
Ez azért hatalmas baromság. Én hallgatok mindenfélét, de azért ha tényleg minőséget akarok, akkor a metált szedem elő, illetve ha hosszabb utazásra, útra megyek, akkor sem egy rihanna albumot teszek be.
Pont nemrég jegyeztem meg egy új rock rádiónál, hogy semmi értelme, mert az eddigiek is kifüstöltek, ráadásul mindig az a vége hogy egyre populárisabbat játszanak, a metál kedvelők meg nem fognak bon jovit meg ac/dc féle szarságokat hallgatni.
4: már bocs, de nem baromság. szerintem meg ha minőségi zenét akar az ember, meghallgat egy jó lemezt, és hagyja leülepedni az élményt.
Nem hallgatok mindenfélét, 99%-ban rockot és metált, úgyhogy elkötelezett rajongóként mondom, két óránál tovább nem tudom hallgatni, ha tényleg odafigyelek rá. Annyira intenzív, annyira leköti minden vegyértékemet (pont ezért a kedvencem minden műfaj közül), hogy utána pihennem kell. Ha háttérzajnak megy, lehalkítva, akkor persze jöhet több is, és tudom, hogy a kereskedelmi rádiók úgy működnek, hogy háttérzajt szolgálatnak, de akkor meg minek metálrádió, ha úgysem figyelsz rá, mi megy benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!