Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mp3 lejátszó vagy telefon?

Mp3 lejátszó vagy telefon?

Figyelt kérdés

Egy ideje agyalok azon, hogy veszek egy mp3 lejátszót. De ahogy elnéztem az árakat, 20-30ezer forint alatt nem igen van értékelhető minőségű. Viszont beugrott, hogy anno gyerekként ezt telefonnal is meg tudtuk oldani. És ahogy látom, mai napig vannak ilyen klasszikus gombos telók amik képesek mp3 lejátszására. Nokia is gyárt még ilyeneket, ami saját tapasztalataim szerint megbízható. És olcsóbb is mint egy lejátszó.

Szóval a kérdés, hogy vegyek egy kifejezetten mp3 lejátszót 20-30 ezerért vagy vegyek egy telefont ami tud ilyet és 15-20 ezer körül beszerezhető?

2022. aug. 8. 07:26
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

A mostani okostelefonok is tudnak zenét lejátszani. Ha valami spéci igényed van, akkor letölthetsz hozzá valami alkalmazást is,de alapvetően semmi nem kell hozzá. Esetleg egy memóriakártya, amin kényelmesen elfér minden. :)

Mondom ezt úgy, hogy múlt hónapban vettem magamnak mp3 lejátszót. Kidobott pénz volt, pedig korrekt készülék, semmi baj nincs vele.

2022. aug. 8. 08:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából azért gondoltam a klasszik telóra, mert alapvetően nem szeretem az okostelefonokat. Csak eltereli a figyelmem.
2022. aug. 8. 09:22
 3/8 anonim ***** válasza:
11%
MP3 lejátszó xxxxxddddd
2022. aug. 8. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
veszel egy olcsó okostelefont, előfizetsz valami streaming-re (Spotify, Tidal, Deezer, ami szimpatikus), azon keresztül letöltöd őket, offline tudod hallgatni, és net nélkül az okostelefon sem tereli el a figyelmed
2022. aug. 8. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:

A múltkor volt bedobva újság mozgó vásárról, ott láttam utoljára MP3 lejátsztót. Valami név nélküli nagyon egyszerű, kijelző nélküli, fülhallgatóval és kábellel 2000 Ft volt! :)

Most körülnéztem, lehet még kapni modernebb MP3 lejátszókat, de a telefon is megoldja, ha arra is szükség van, akkor talán egyszerűbb az 1 kütyü a 2 helyett. Nyomógombosok között is tud ilyet néhány, de az okostelefonról is ki lehet kapcsolni az értesítőket, vagy akár a netet, és csak bizonyos funkciókat használni.

2022. aug. 9. 09:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nokia 150 + microSD kártya a zenékkel? Vagy hasonló kategóriájú mobil, amibe lehet memóriakártyát tenni?

20 ezer forint alatt kijön, telefonálni is lehet, és a figyelmet sem tereli el. Sőt jó eséllyel az akkumulátor is tovább bírja töltés nélkül, mint egy okostelefon.

2022. aug. 9. 15:16
 7/8 anonim ***** válasza:
88%
pont ezt akartam én is javasolni. valami régi butafon, ami tud mp3 lejátszást, és fogad memóriakártyát.
2022. aug. 9. 17:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Végül az lett amit a 6-os válaszoló mondott. :)
2022. aug. 11. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!